Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

2 křečci se nesnáší

Od: adelka2863 odpovědí: 4 změna:

Ahoj prosím poratte mám dva křečky džungalského a džunglaského jednomu je rok a tomu druhymu je 5 mesícu.

A otáčím se k vám protože se nemaj vůbec rádi tak mi prosím pomozte at je nemusím dávat do zverimexu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

ahoj, křeček je samotář - budeš je muset oddělit...

hodnocení

1x
Moji křečci se také moc nemuseli, jeden ale už asi před 3 týdny umřel. :( Musela jsem je oddělit. Kup si další klec a rozděl je, ať se nepokoušou hodně.

777
hodnocení

0x

Nejspíš myslíš křečík džungarský,ale to je jedno...nejsem nějaký extra odborník na zvířata,ale pokud to jsou dva samci tak se asi rvou o teritorium,pokud to jsou dvě samice tak možná taky...chce to mít buď párek,ale to pak budeš často nosit mláďata do zverimexu,nebo jednoho nebo je mít odděleně

tarantule*
hodnocení

0x

Zdravím, pokud se nesnšejí tak je musíš oddělit, jinak jeden druhého nakonec zabije. Dospělí křečci se spolu většinou nesnesou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]