Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrána černá - napadeni

Od: vtanov odpovědí: 11 změna:
Dobrý den, mám dotaz . Na asfaltove cestě u lesa poli a skal asi 7krat za sebou prolitavala v těsně blízkosti ve vísce hrudi . Sledovala mě a dělala opakovaně nálety víte čím to je?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Že by láska na první pohled? :)

doplněno 09.12.13 12:13:

Nebo to přemýšlelo, jestli mu vaše játra stojí za to..

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zajímavé. Jak jste velký a jaký byl Váš oděv? Mohla ji vyprovokovat barva oděvu.

Jinak, vrána to asi nebyla, ale spíše havran (nebo i jiný pták). Ty jsou v hejnech, tak snad tam okolo jich bylo více. Jednou jsem pozoroval něco podobného, když můj pes byl na zahradě a havrani si tam zobali. On je vyrušil, tak ho zahnali, ale za útok bych to neoznačil. Zdravím!

doplněno 09.12.13 12:35:

No, vysoký atlet v černém. Tak, buď to byl hodně odvážný havran nebo jste narušil jeho "zobací" teritorium a měl Vás za vetřelce a konkurenci. Ale, drzost ptactva obecně narůstá a havrani tady asi nemají v přírodě žádného přirozeného nepřítele, kterého by se museli bát.

vtana
hodnocení

Byl to havran diky
vtana
hodnocení

Vysoký atlet. Postava a převážně černé věci

hodnocení

0x

Jo, viděl jsi film ptáci? Od Hitchcocka?

isteron
hodnocení

0x

Nie jam niekde v blízkosti jej hniezdo? Nemá tam mladé a nechráni si ich?

V prosinci?

luke237
hodnocení

0x
Tohle ty potvory delaji, kdyz jdes kolem jejich hnizda. Jen jsem myslel, ze na vejcich sedi nekdy na jare a ne ted v zime *eok*

rafn
hodnocení

0x

Možná ochočená kavka, co někomu uletěla. Chtěla se kamarádit.

kami95
hodnocení

0x

Taky si myslím, že se chtěla jen kamarádit..

ukulele*
hodnocení

0x

Dobrý den, jestli to nebyl duch Jana Amose Komenského?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]