Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Když se králíci koušou

Od: anndrejjka* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mám dotaz mám 9. týdnů staré králíky mám samce a samici a dneska jsem je měla puštěné a oni se začali prát. Ale když jsou v kleci tak to nedělají. Myslíte že se začnou prát i v kleci. Samozřejmě je dám už od sebe. Děkuji za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

2x

Ano, časem se začnou prát i v kleci, navíc je blbost chovat v jedné kleci samce se samicí, nebo dva samce. Dvě samice taky sice pohromadě nedělají dobrotu, protože si budou ujasňovat, kdo je tady šéf, ale není to takový problém a někdy se i snesou.
Králíci v přírodě žijí odděleně.
Hezký den.

anndrejjka*
hodnocení

Ano to vím ale měla jsem je nechat u mámy 10 týdnů ale samozřejmě je dám už od sebe. Ale občas ještě od ní pijou. A teda 2 samice můžu nechat v jedné kleci. No zatím to vypadá že si rozumí. Ale je pravda že ta druhá je malá. A jak to bude samec snášet až ho dám od nich pryč mám z toho docela strach. Děkuji za Vaši odpověď

al bunda*

Zvykne si. Nedělej si starosti.
Hezký den.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]