Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám dotaz mám 9. týdnů staré králíky mám samce a samici a dneska jsem je měla puštěné a oni se začali prát. Ale když jsou v kleci tak to nedělají. Myslíte že se začnou prát i v kleci. Samozřejmě je dám už od sebe. Děkuji za odpověď
Ano, časem se začnou prát i v kleci, navíc je blbost chovat v jedné kleci samce se samicí, nebo dva samce. Dvě samice taky sice pohromadě nedělají dobrotu, protože si budou ujasňovat, kdo je tady šéf, ale není to takový problém a někdy se i snesou.
Králíci v přírodě žijí odděleně.
Hezký den.
Ano to vím ale měla jsem je nechat u mámy 10 týdnů ale samozřejmě je dám už od sebe. Ale občas ještě od ní pijou. A teda 2 samice můžu nechat v jedné kleci. No zatím to vypadá že si rozumí. Ale je pravda že ta druhá je malá. A jak to bude samec snášet až ho dám od nich pryč mám z toho docela strach. Děkuji za Vaši odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.