Nejste přihlášen/a.
Dobý den,chtěla jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenost s granulemi chicopee, je to česká výroba a chtěla jsem zjistit jestli jsou tak cenově dostupné jen proto, že nejsou dovážené ,anebo je v tom nějaký háček . Děkuji...
granule-pro-psy.hledejcen/... Já si myslím, že se nikdy nemůžeme shodnout na kvalitě granulí. chicopee.heureka.cz/... Prostě každý preferujeme, protože máme odzkoušeno, něco jiného. :D Jen mě zaujala vaše úvaha o to, že by doprava mohla způsobit nižší cenu nebo že by český výrobce byl takový lidumil, že granule poskytuje levněji, než zahraniční výrobci. Tak to není. Nehledejte podle ceny, ale podle složení. Vlastně také podle toho, na co máte.
Mám jorkšírky a vždy jsem krmila jen royalkama, ale četla jsem že se u nich hodně platí značka... Jinak jsem s nima byla hodně spokojená ted zkouším ty chicopee, holkám (máme dvě) to chutná, a problémy zatím žádné nemají
. Po jak dlouhé době poznám jestly vyhovují, a čím se projevuje, že jim třeba nesedí? Děkuji
Pokud mají pěkné hovínka, nehubnou, mají pořád pěknou srst, jsou čilí tak je všechno ok. Během 3 týdnů to uvidíte.
Haniko, kde kupujete granulky? Po kilech ve zverimexu? Dá se ušetřit, když se najde dodavatel celého pytle 8kg. Ilustrační odkaz: mazliciostrava.cz/... Já krmím Royalkami, vozí mi je domů, vydrží nám 3-4 měsíce. Dorotka je baští celý život. V březnu bude mít 9 let a je zdravá, vitální, hravá. A má předpisové hovínko. Když dám jinou potravu, na hovínku je to vidět ihned. I vy byste na hovínku měla vidět, že granulky nejsou fajn. To je první náznak toho, že není něco vpořádku. Ale vpodstatě se nemusíte vůbec bát, že jiným krmivem pejsek bude poškozen. Takovou obavu opravdu nemusíte mít, pokud nepoužíváte ty barevné sračky plné soli za pár šestek.
Já nevhodné krmivo u psa poznala až po měsíci a půl krmení. Začalo mu kručet v žaludku, byl celý smutný, zvracel, měl průjem u veterináře mi řekli, že mu nesedlo krmivo.
Jinak si myslím, že to poznáte podle hovínka tak po dvou třech týdnech až si na nové krmivo žaludek zvykne, neměly by mít průjem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.