Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček - zalepené oko

Od: kacenka631* odpovědí: 10 změna:

dobrý den, potřebovala bych poradit...muj křeček má zalepené oko...nwm co s tím...a pak má eče na bříšku stroupek asi když se s tým druhým pral...ale on se pořád motá dokola za tým otevřeným okem...a vubec nepije...nwíte co s ním je?...děkuji předem za odpověd

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marg*
hodnocení

0x

Možná má zánět spojivek, měl to můj křečík. U veterináře na to dostal nějakou mastičku, ale už si nepamatuju co, protože to je dávno. Určitě bych zašla na veterinu, mojemu křečíkovi se to pak zahojilo velmi rychle.

ukulele*
hodnocení

0x

zajdi si k vetrináři, nebo si kup OPTHALMOFRAMYKOIN - je to mastička pro lidi na bolavé oči (záněty apod) a opatrně tou mastičkou bolavé očičko potírej

martina30*
hodnocení

0x

Doporučuji veterináře než začnete lečit sama je to jistější.

al bunda*

Já bych doporučil nového křečka - vyjde to laciněji, ale já jsem starý cynik... :-D
Hezký den

martina30*

Tak nevím pokud mám zvíře o které se starám ,tak pokud mi onemocní tak ho nevyměním za nového křečka,ale jdu k veterináři a veterinář navrhne bud léčbu a nebo hold vyřkne to co nec hceme slyšet.Pak si mohu koupit dalšího křečka.;)

al bunda*

Vždyť jsem říkal, že jsem starý cynik. Zvířata k veterináři vozím až od koček nahoru - tedy s králíkama, křečkama, slepicema a tak se o nic nepokouším. *hi*

martina30*

No jo tak píš česky.Já si to přebrala trošku jináč se učím*slunce*.Za zvířátka já bojuji ,až do konce.

al bunda*

Ale to já za svoje kočky a psy samozřejmě taky. Když-tak zaskoč na moje stránky. ;)
Hezký den.

martina30*

Kde se na ty stránky mahu podívat*slunce*

al bunda*

najeď kurzorem na můj nick... ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]