Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nájdená mladá hrdlička

Od: bybuci odpovědí: 6 změna:

Zdravím, potreboval by som radu. Dnes som našiel doma mladú hrdličku, ešte nevie lietať. Netuším odkiaľ vypadla alebo kde má hniezdo, pretože na dvore ani na záhrade som si žiadne nevšimol. Ďalší problém je, že ju prvý našiel moj kocúr a vytrhal jej trochu peria z chvosta. Nič strašné, ale bojím sa ju znova pustiť von. A keďže bývam na dedine, nieje ani nablízku žiadna ochranárska stanica, kam dy som ju mohol odniesť. Prosím, poraďťe mi, je mi jej veľmi ľúto. Ďakujem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Myslím si, že by člověk měl ovlivňovat přírodu pokud možno co nejméně. Takže bych ji nechal kocourovi.

lidus*
hodnocení

3x

Já tu zase budu za Herodese ale proč jste ji tomu kocourkovi nenechal? Mladá hrdlička v tuto roční dobu, to už se narodila s tím, že poslouží jako potrava. Láska ke zvířatům je krásná ale přirozený výběr a potravní řetězec by neměl přestat fungovat.

fribble*
hodnocení

0x

Pokud jste 25.11. našel mladou hrdličku, která ještě neumí létat, je to proti přírodě. Jak píše jethro - u kocoura jí bude líp, přirozený jev evoluce.

hodnocení

0x

Pokud hrdlička už sama žere,tak dát do klece a nechat doma.Horší je to,když začne brzo ráno "cukrovat".

wanesa*
hodnocení

0x

Já být vámi,zavolám do nejbližší záchranné stanice a odvezu jí tam,určitě jí tam bude líp.

bybuco
hodnocení

nakoniec som ju kocúrovi nechal, všimol som si, že už nemala chvost, takže by aj tak lietaž nemohla

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]