Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mam takový problém. Máme kocoura (Britská modrá) je mu 2 a půl roku. Je vykastrovaný. Poslední dobou ale vše očůravá, spíš se úplně vyčůrá např. se mi vyčůral do postele( takže jsme museli vše kompletně vyprat a vyčistit) nebo se nám vyčůral do sedacího vaku. Přitom předešlé dva roky normálně chodil do svého záchudku, kde čůral a kadil. Ted tam jenom kajdí v záchudku. Může to být nějaká reakce na nové stelivo v záchudku? Nebo něco jiného? Pod ničím jiným si to nedokážu vysvětlit.
Máte někdo s tím podobné zkušenosti?
Jak se proti tomu bránit?
Určitě je to tím, že se mu něco nelíbí. Klidně to stelivo. Neposunula jste wecko? Nezměnilo se osazenstvo vaší domácnosti? Nepřibyl nebo neubyl někdo v rodině? Poklikejte v archivu: do modrého vyhledávače zadejte - čurání , močení koček nebo něco podobného. A v archivu si přečtěte zkušenosti ostatních. Je jich tam spousta.
Jak často bobky z wecka vybíráte a jak často wecko vymýváte? A čím? Jak vysokou vrstvu kočkolitu dáváte?
doplněno 22.11.13 16:33:Je docela možné, že wecko není čisté, že jsou tam starší bobky a on tam proto nechce chodit. Já také nejdu na nespláchnutý záchod. A když vás upozornil, že to není vpořádku, když se vyčural poblíž, vyčural se vám do postele, do vašeho pelechu, aby to bylo citelné a vám to došlo.
nového čtyřnohého člena zatím nečekáme, aspon o tom nevím. Stelivo jsem mu tedka vyměnila za staré do kterého předtim chodil, tak jsem zvědavá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.