Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dneska jsem se u své kočky všimla, že má červené oko, ne zevnitř, ale kolem oka. Nevím jak to přesně napsat, mám fotky tak se můžete kouknout. Zítra s ní jedem k veterináři, na očkování i s tím okem, tak snad nám pomůže. Já se jen ze zajímavosti ptám, co se ji to stalo? Vypadá to, jakoby ji tam něco štíplo (včela,komár), ale kdyby ji tam štípla včela, tak bude mít trochu zajímavé chování, ona má teď chování pořád stejné, jaoby se nic nestalo... a stejně včely už možná teďka nelítaj, tak já fakt nevím
Děkuji.
Omlouvám se za nekvalitní fotky, fotila jsem mobilem, ale to červené očičko tam jde vidět. Je to levé oko...
doplněno 17.11.13 18:34: Na fotce jde vidět jen to červené kolem oka, ale ve skutečnosti je to až nechutné, je mi kočičky velmi líto...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.