Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodají v pet centeru dětem zvíře?

Od: zuuuzu odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, myslíte že by mi v pet centeru prodali křečka když mi je 13 a byla bych tam bez rodičů? Díky :D

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

já myslím že bez problému, aspoň já si jako asi dvanáctiletý šel křečka u nás do zverimexu kupovat sám a nikomu to divné nepřišlo :)

doplněno 16.11.13 21:02:

No, já si ho koupil až po svolení rodičů, ale s křečkem problém nebyl. Měl jsem doma už připraveno terárko (staré akvárium), mřížku na zakrytí, napáječku, běhací kolo, pytel hoblin a pytel krmení.

Pokud nemáš všechno připravené, křečka si rozhodně nekupuj. A pokud to připravené máš, asi o tom vědí už i rodiče

hodnocení

1x

Křečka Ti všude prodají, protože peníze jsou "až na prvním místě".

Ale nedělej rodičům naschvály. Měli by o tom vědět, co si chceš přinést domů a souhlasit s tím. Takhle se může klidně stát, že tátovi rupnou nervy, hodí ho z balkónu v 6. patře či spláchne do záchoda a ochránci budou mít žně.

Proto v žádném případě nic nekupuj bez souhlasu rodičů, zatím Tě živí a vychovávají a o takovém kroku by měli vědět. To by sis příště klidně mohla přivést třeba Pučálkovic Aminu. *:D* Jaga.

ria*
hodnocení

1x

Fuj - o rupnutí nervů :)..

My jsme se sestrou musely být příšerné děti, křečky, potkany a myši jsme domů nosily docela často a to jen kvůli tomu, že jsme se šly podívat do zverimexu, a bez zvířátka odejítt nešlo.. :)... (Určitě bych místo hloupého - i když trochu roztomilejšího křečka doporučila chytrého potkánka :)..

Rodiče by o tom samozřejmě měli vědět a zvířátko prodají i dítěti :)..

doplněno 20.11.13 20:16:

šmarja - co to máte za příšerný rodiče? Tak to je pak jasný, kde se ty děti dneska učí chování ke zvířatům, když jsou rodiče schopní vyhdit, nebo spláchnout živýho tvora... To je na ochránce zvířat.

zuuuzu
hodnocení

Jo pokud s tím máte zkušenosti, jaká byla reakce, když jste zvíře koupili bez povolení?

nell*
hodnocení

0x

V PetCentru nejspíš ano :) ale já když jsem si byla kupovat křečka tak mi ho neprodali :)

Prodají v pet centeru dětem zvíře?
Prodají v pet centeru dětem zvíře? #2
Prodají v pet centeru dětem zvíře? #3

janis
hodnocení

0x

Bohužel prodají. Bohužel píšu pro to že jsem už několikrát viděla malé parchanty co si za pár korun koupí křečka, potkana nebo i rybičku a pak se baví jejich házením o strom, topením v pet flašce a podobně. Pokud rodiče zvíře doma nechtějí - nekupuj si ho. Jednou se dočkáš. Já taky nemohla žádné mít, opravdu ani toho křečka. Vydržela jsem to 21 let. Teď bydlím sama a mám dvě útulkové kočeny. Vyplatí se počkat, rodiče za tebe pořád ještě platí, živí tě. Já jsem jako malá věděla že když přinesu něco domů tak se táta naštve a zvíře vyhodí z okna nebo ho spláchne. A to jsem nechtěla, aby kvůli tomu že já hned ted chci zvíře za to muselo zaplatit životem.

hodnocení

0x

Moje děti si v Pet centru chtěly koupit myši - a neprodali jim je, že ať si přijdou s maminkou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]