Nejste přihlášen/a.
Můžu kočce koupit psí pelíšek? Nebude to nějak vadit? Moc se mi líbí tento, ale zjistila jsem, že je psí a ne kočičí. Děkuji.
Micinko, můžu vám dát typ na bezva pelíšek? Dá se koupit taková jako drátěná konstrukce, která je navlečená v textilu a to celé je zavěšené na ústředním topení. Kočky to úžasně milují. A zvláště v zimě. Dám fotku
Martino, ten dole a vzadu je devon rex. Myslíme si, že je to autista. A ti vpředu jsou ukecaní siamáci, kteří se chovají kapku jako pes. Nahoře je strýc a pod ním je synovec. :D "Modrá je dobrá", že?!
Ten velký - ty oči! to je pan kocour! musela bych mu vykat
opravdu krásný, všichni tři, proč si myslíte, že je ten malý auista?
..
- zpráva pro babkazov
Je to zajímavé - ale proč by to nemohlo postihnout i jiného tvora, než člověka že? ..Hlavně, že Vás má
..
A siamák - takovou kočku jednou musím mít, opravdu nádherná rasa, a obzlášť ten Váš!. Škoda, že už máme plný stav, tři číči, dva psi.. stačí....Ale k nám se vždy "skutálí " takové pouliční směsky.
Rio, ten malý, ten nemá rád změny, špatně snáší společnost. Vleze si vždycky do zastlané postele a to tak, že vleze mezi peřinu a cíchu. V posteli je jen vidět hrb. Nerad si hraje, nerad se mazlí, každou chvíli syčí jak had, jen když někdo kolem něho přejde. Díky skoro žádnému pohybu musí hlídat tloustnutí. Tak nějak, není rád na světě. Siamáci vítají každou příležitost nového zážitku. Aportují, milují zabalené bonbonky, ty rádi nosí jako aport, umí si sednout na povel, naučili se otvírat spižírnu, musí vidět úplně všechno, co se šustne a do všeho strčit nos a také všechno komentují, se vším si hrají. Strašně rádi se předvádějí.
Přibyl k nim ještě krátkosrstý orienálek se zelenýma očima a ten oba siamáky strčí do kapsy svojí aktivitou a společenskými potřebami komunikace. :D Na fotce je devonek, když byl v pubertě.
Krásně modré oči
doplněno 14.11.13 16:07:Uvědomuji si, že Simonek je na fotce také ještě nedospělý, protože se časem hodně vybarvil, ale nádherné oči mu zůstaly. Když se na mě dívá, myslím si, že ví, co si myslím. Kouká mi až do hlavy. :D
Babkazov:
Mně se taky líbí ten závěsný pelíšek, ale měla jsem strach, že v tom číča nebude spát ani odpočívat a pak co s tím, že? Nestojí to stovku, takže jsem musela vybart nějaký pelíšek, který bude kočce odpovídat velikostně a HLAVNĚ aby byl hebkej, plyšovej jinak ta naše potvora v tom spát nebude
V ponděli jsem objednávala jiný pelíšek než tenhle (na který jsem se ptala, jestli je psí nebo kočičí :D). Večra mi dorazil, můžete se na něho podívat
Možná se někomu bude zdát, že se dají sehnat lepší a levnější pelíšky, ale tenhle se mi moc líbil, akorát jsem si ho objednala v jiné barvě, pak mi volali, že ho na skladě nemají, tak jestli mi nevadí, když pošlou světlé modrý...
Takže tohle je moje číča (ještě když byla malá) a tohle byl její pelíšek, bohužel z něj vyrostla. :D Omlouvám se za nekvalitní fotku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.