Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kocouří toulky

Od: hankadvorakova odpovědí: 10 změna:

Ahoj, jak dlouho vydrží kocouří se ,,toulat, já už 10 dní čekám jestli se ukáže, je ještě naděje že se vrátí domů?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

2x

Je nezodpovědné nechat kocoura toulat. Pokud nechcete aby se toulal, tak ho nechejte vykastrovat. Toulat se přestane, bude se držet kolem domu a hlavně se nebude dál množit. O koťata nikdo moc nestojí a je spousta těch co je raděj utopí než aby jim hledali nový domov. Takových nechtěných jsou plné útulky...

hanher*

"Je nezodpovědné nechat kocoura toulat." *zed*

fribble*

To hanher - třeba je nezletilý...

korina*

jsem taky toho názoru nechat kocoura vykastrovat , aby kotátka nekončila v popelnicích v lepším případě v útulcích.Já mám kocoura 9měsíců starého a je to pár dnů co to podstoupil, rád je venku, ale v noci spí ve svém košíku doma . Ne jenom že nebude plodit potomky ale hlavně si nebude značkovat svá místa a předejdeme zápachu který je dost razantní. Udělejte to taky u místního veterináře. My platili 500, kč.zdravíme kočičáka.

hodnocení

1x

Přijde, přijde, náš kocour Lemrouch kdysi, když ho to popadlo, byl pryč klidně i měsíc. Pak se vrátil vyhublý, měl i různé rány, jednou natržené ucho. Od misky se žrádlem se nehnul a nechal se léčit a opečovávat.

Ale když pak zase nastala ta správná doba, zapomněl na všechno, touhy ho zlákaly a byl v čudu. A všechno se to opakovalo.

Tak se nebojte, určitě se vrátí. Kocouři jsou hrozné potvory!

Nejhorší bude, až Vám sousedé začnou nosit košíky s koťaty a tvrdit, že jsou to děti po tom Vašem. I to se nám stalo. *:D* Jaga

Při čtení posledních vět jsem se zasmála a zavzpomínala.

Kolegyně si před lety pořídila kocourka zvláštní stříbrošedé barvy. Vyrostl z něj velký a nebojácný macek, jednou jen tak, zřejmě pro své vlastní potěšení, skočil na mého pejska, tehdy ještě malého a hloupého, a pořádně mu nafackoval. To ale moc legrační nebylo...

Tenhle kocour se jako všichni kocouři vydával za zálety. A byl v soubojích o kočičí přízeň velmi úspěšný, v okolí se tehdy rodila skoro samá stříbrná koťátka. Také za mou kamarádkou chodily sousedky a vesele nebo rozzlobeně sdělovaly, že jsou teď rodiny do přízně.

Mužská část kamarádčiny rodiny přijala kocourovy sexuální výkony s obdivem a potěšením. Po této stránce reprezentoval rodinu velmi dobře. Dostal jméno Fotr a při svých návratech, vyčerpaný a plný šrámů, byl zejména tou mužskou částí rodiny velmi opečováván.

hodnocení

0x

Je, kocouři jsou potvory a jejich tah za sexem je silnější než cokoliv jiného. Nakonec přijde domů utahaný, vyhublý, možná i trochu pocuchaný... ale časem si to zase zopakuje.

luke237
hodnocení

0x

lidus*
hodnocení

0x

Je už zima, kočky se v tuto dobu nepáří (aspoň ty naše na chalupě), naš kocour se toulá z jara, ukáže se za měsíc, je pošklubaný (žere asi jinde) vyhublý nebývá a když se vrátí všude na dvoře značkuje, teď když cítí zimu, drží se doma v pelíšku a jen se cpe.

anonymmm
hodnocení

0x

Mě se kocour vrátil po 5 letech xD ...už dávno obrečenej a najednou si sedím na zahradě a šine si to ke mně jako by to bylo včera ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]