Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jak dlouho vydrží kocouří se ,,toulat, já už 10 dní čekám jestli se ukáže, je ještě naděje že se vrátí domů?
Je nezodpovědné nechat kocoura toulat. Pokud nechcete aby se toulal, tak ho nechejte vykastrovat. Toulat se přestane, bude se držet kolem domu a hlavně se nebude dál množit. O koťata nikdo moc nestojí a je spousta těch co je raděj utopí než aby jim hledali nový domov. Takových nechtěných jsou plné útulky...
jsem taky toho názoru nechat kocoura vykastrovat , aby kotátka nekončila v popelnicích v lepším případě v útulcích.Já mám kocoura 9měsíců starého a je to pár dnů co to podstoupil, rád je venku, ale v noci spí ve svém košíku doma . Ne jenom že nebude plodit potomky ale hlavně si nebude značkovat svá místa a předejdeme zápachu který je dost razantní. Udělejte to taky u místního veterináře. My platili 500, kč.zdravíme kočičáka.
Přijde, přijde, náš kocour Lemrouch kdysi, když ho to popadlo, byl pryč klidně i měsíc. Pak se vrátil vyhublý, měl i různé rány, jednou natržené ucho. Od misky se žrádlem se nehnul a nechal se léčit a opečovávat.
Ale když pak zase nastala ta správná doba, zapomněl na všechno, touhy ho zlákaly a byl v čudu. A všechno se to opakovalo.
Tak se nebojte, určitě se vrátí. Kocouři jsou hrozné potvory!
Nejhorší bude, až Vám sousedé začnou nosit košíky s koťaty a tvrdit, že jsou to děti po tom Vašem. I to se nám stalo. *:D* Jaga
Při čtení posledních vět jsem se zasmála a zavzpomínala.
Kolegyně si před lety pořídila kocourka zvláštní stříbrošedé barvy. Vyrostl z něj velký a nebojácný macek, jednou jen tak, zřejmě pro své vlastní potěšení, skočil na mého pejska, tehdy ještě malého a hloupého, a pořádně mu nafackoval. To ale moc legrační nebylo...
Tenhle kocour se jako všichni kocouři vydával za zálety. A byl v soubojích o kočičí přízeň velmi úspěšný, v okolí se tehdy rodila skoro samá stříbrná koťátka. Také za mou kamarádkou chodily sousedky a vesele nebo rozzlobeně sdělovaly, že jsou teď rodiny do přízně.
Mužská část kamarádčiny rodiny přijala kocourovy sexuální výkony s obdivem a potěšením. Po této stránce reprezentoval rodinu velmi dobře. Dostal jméno Fotr a při svých návratech, vyčerpaný a plný šrámů, byl zejména tou mužskou částí rodiny velmi opečováván.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.