Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Králíci po sobě skáčou

Od: malenka odpovědí: 4 změna:

mám u sebe tři králíky, jsou to kluci.dneska jsem zjistila že po sobě skáčou. nevíte proč to dělají?měla bych je dát od sebe?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jak jsi stará ty a jak staří jsou ti králíčci? Proč je máš všecky tři?

malenka
hodnocení

králíkům jsou 4 měsíce a mám kluky a holky zvlášt,ale nemám tolik králíkáren tak mám kluky u sebe

uska*
hodnocení

0x

Jsou-li to normální králíci na výkrm, tak ve 4 měsících dospívají a měli by být umístěny již v mrazáku. Nesnesou se mezi sebou. Takto ti již moc nepřiberou, budou se honit a také se mohou pokousat. Máš-li zakrslíky, tak je musíš rozdělit, darovat a nebo já nevím co se s nimi dělá.

Proč to dělají? Chtěli by samičku.

hodnocení

0x

Dělají to protože dospívají a chtěli by samičku. Jestli se neperou, tak bych to neřešila. Jen ještě jednou zkontrolujte, jestli to jsou opravdu všechny samci. :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]