Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztratila se fenka

Od: maci* odpovědí: 2 změna:

Dobry den uz jeto tyden co jsemi ztratila fenka nemecky ovcak,soused mi tu hazel petardy,delal naschvali,chtela bych se zeptat jestli si myslite ze se spatky vrati nase Betty,tahle se jmenovala,volala jsem i do utulku ale marne,myslime si ze to udelal soused ze ji pustil,ale nemam dukazy,mela i na krku znamku a obojek na vsi,meli jsm,e ji teprve 4 dny ale uz to nebyla stenatko uz ma 3 roky volali jsme i byvaleho majitele jestli se nevratila zpatky kde bydlela ale neni tam musim jen doufat jestli je poradku a budu nani cekat,

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

1x

Nepočítejte že se vrátí. Měli jste ji doma krátce. Nezbývá než obvolat všechny obce v okolí (úřady) a poslat popis.

hodnocení

0x

Týden to už je dost dlouhá doba, nám také párkrát zdrhnul pes, ale vždycky se do večera vrátil, případně byl mnou dopaden. Psi totiž s oblibou jdou naučenou trasou, takže stačilo objezdit místa, kudy jsme chodily na vycházky a při troše štěstí jsem jej našel. Na vesnici je ale problém o to horší, že tu řádí myslivci. Tito legální pytláci jsou schopni psa odstřelit i pár metrů od baráku a to navzdory všem předpisům a nařízením. Ptát se u nich ale nemá cenu, budou lhát jako obvykle.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]