Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Biza zvíře?

Od: danecek* odpovědí: 10 změna:

Slyšela jsem o zvířeti BIZA,nevíte někdo co je to? díky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

3x

HM, tak už mi to je jasné, po tom co jsem tady přečetl ty odpovědi, je to vyza, jeseterer, v ruštině-azbuce je shodné s naším b jejich v, proto také někteří hlupáci nabízejí třeba puzzle pod názvem Chrám Basil, aniž vědějí, že se jedná o Chrám Vasila Blaženého

ukulele: dovedeno ad absurdum by to byl chrám Bacul.

ukulele*

no jo, pravda pravda...

Hm, tak jsem si vzpomněla, jak mi kdysi sousedka vehementně tvrdila, že synovi kupuje jenom autíčka MUKPO, že jsou nejlepší... že je to MIKRO psáno azbukou, to jaksi nepostřehla...

hodnocení

1x

Když někdo dokáže zblbnout davy, vzniknou z toho pak věci!

Znám pána, který rázem zblbnul 124 dětí a x vedoucích na letním táboře. Byl jako údržbář na táboře cosi opravovat a když odjel, volal, že se někde v blízkosti tábora ztratila VELKÁ ZUBŘILKA. Kdo ji najde, obdrží velkou odměnu.

Do dětí jako když střelí. Některé si myslely, že zubřilka je veliký zubatý nůž z kuchyně, u jiných pracovala fantazie ještě víc - tvrdily že je to chlupaté zvíře s velkým ocasem, něco jako větší veverka a s velikými zuby /předkusem/. *smich*

Děti hledaly jako zběsilé. Jednou už po večerce, šíralo se, děti už ležely. A na louce za potokem začali kocouři svůj milostný koncert. Malí kluci vyskákali v pyžamech z postelí, natáhli holínky a letěli chytat zubřilku - prý ji slyšeli řvát za potokem. Dalo nám dost práce dostat špunty zpátky do postelí.

Zubřilka se nakonec nenašla /co jiného taky čekat?/ a údržbář Jarda se hrozně chechtal, když zase přijel, jak se mu povedlo děti zapálit pro hledání. Jaga.

Příště zase hledal MODROU GRÁTOVAČKU, ale na to už mu děti neskočily. Věděly, že když Jarda něco hledá, nikdo to nenajde. *smich*

ukulele*

tak to je super příběh ! no, lidé jsou různé, nejvíce se bavím, když někdo machruje, jak je chytrej, respektive, jak jsou všichni hloupí a já ho pak slyším, jak se směje, že ten a ten je blbej, že říkal, že v moři žijí úhoři a sám přitom považoval pangase za mořského sumce. Myslím, že se s takovými lidmi setkává každý z nás...

k2
hodnocení

0x

Nemuze to byt vyza?

ukulele*
hodnocení

0x

A v jaké souvislosti jsi o tom zvířeti slyšela? nebylo to jméno zvířete?

danecek*
hodnocení

no byla taková hra v televizi,hledali zvíře za 10000.- lidi volali jak blázni a nikdo neuhádl.pak jim vyšla ta biza tak nikdo neuhádl..Tak se z lidí vytahují prachy.ahoj

pinkulinka*
hodnocení

0x

Zvíře BIZA neexistuje.

Jediné podobné slovo (v souvislosti se zvířetem) je BIZAM.

Význam slova BIZAM:

Bizam je kůže z ondatry.

Doufám že Vám tato odpověď pomůže ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]