Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Může kohout pojímat kohouta?

Od: haninka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, v jednom výběhu máme mimo jiné kohouta araukány a hedvábničku. Kohout začal před nedávnem kokrhat takže jsme si jistí že jde o kohouta. U hedvábničky to nevíme a celou dobu se "modlíme" aby to byla slepička. Včera jsem si všimla že kohout araukány začal hedvábničku pojímat. Moje otázka zní jestli se u slepic stejně jako u jiných zvířat vyskytuje "homosexualita" nebo to puberťák kohout pozná že to je slepice a máme vyhráno. Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zdravím. Kohout slepičku pozná, na kohouta by neskákal, to by spíš spolu zápasili. :)

sebod*

dako. Kohot sice kohouta pozná, ale občas je mu to šumafuk. My měli dokonce sehranou dvojku - kohout a kačer. A byla to velká láska naštěstí bez následků *usměv*

asiasi*
hodnocení

1x

Větší pravděbnost je ta, že se skutečně jedná o slepičku. I když i u zvířat existuje druhá varianta. Vím, že babička, když takový exemplář měla a vypozorovala to, že má snahu obcovat se stejným pohlavím, tak takového jedince označovala jako " vaška". Slepice mají snahu o kontakt se slepicí, ale je to k vidění většinou jen v případě, když mezi sebou nemají kohouta.

Penis kohouta jako u spousty jiných ptáků zakrněl a tak se pohlavní buňky přenáší jen dotykem kloak. Takže tvrzení že kohout slepici pozná je podle mě přehnané. Pokud se druhý chová submisivně a nechá se, tak to tomu silnějšímu bude asi fuk jestli jde o slepici nebo kohouta

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]