Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
zajímají mě vaše zkušenosti. Zatím jsem měla pouze psy.
Děkuji za odpovědi.
Já si myslím, že hlídají úplně stejně. Fena se ale drží u domu. Utíká pouze v době hárání. Ale v době hárání je náročnější na uhlídání před nápadníky. :D Psi, ti mají touhu podívat se za roh, za obzor, neustále. Chodí dohlédnout na široké okolí a když je někde háravá čubina, je po věrnosti a po hlídání.
Dobrý den, asi bude záležet i na rase psa nebo feny. Fena se většinou více pohybuje po pozemku a pes spíše z jedného místa pozemek monitoruje. Toto se naučí vcelku sám, ale až později - štěně hlídat nebude. Myslím, že ve výsledku není podstatné, zda hlídá pes nebo fena. Zdravím!
Těžko říct, jestli lépe hlídá pes nebo fena. Záleží na povaze . My jsme měli prvního psa vlčáka, byl dost ostrý. Teď jsme chtěli psa mírnějšího, tak jsme si pořídili fenu labradora a hlídá stejně jako ten vlčák. Ale feny jsou podle mého názoru poslušnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.