Nejste přihlášen/a.
Máme ročního čivaváka a už od malička žere při venčení jakákoliv "hovínka" co najde venku. Je mu to jedno, stará, čerstvá. Včera se jak hladový vlk vrhnul po kuřincích. Vždycky se mu v tom snažíme zabránit, ale někdy je rychlejší a nejde uhlídat aby něco neslupnul. Krmíme hodně kvalitními granulemi a pamlsky má rád. ale proč žere výkaly to nevím. Poradíte?
hanazertova.cz/... Toto jsou momenty, kdy svou milovanou jorkinku Dorotku, na pár vteřin, nenávidím. Z duše! A vřískám jako pominutá: Čuňas jeden, vepřový! Naučila se neolizovat, netvářit se spokojeně, jako dříve. Tváří se jakoby nic, vypracovala si techniku: může se, ale nesmí se dát nachytat! :D No, co už?! Nikdo nejsme dokonalí!
Kde jsem dala hlavu?! Nikdo nejsme dokonalý!
Ahoj - připomnělo mi to našeho známého - který nám dost "rozhořčeně" vyprávěl - jak na něj jeho kokršpanělka při venčení nadšeně skákala - a snažila se ho olizovat se zuby plnými hovínek - které někde sežrala.
Psi tohle dělají - asi se při nějakém, pro ně libém smradu natolik vzruší - že se v něm vyválejí anebo ho sežerou. Jediná rada, která mne napadá - je dávat jim košík. Alespoň nesežerou otrávené návnady.
Nář dvoulety pes dnes ráno schlamstnul kus psího.Vi že to nemá dělat ajak se nedívám už to do sebe láduje.Dělala to i fenka pšed ním.
Se zájmem jsem si článek přečetla a moc by mě zajímalo, kdo je autorka. Z toho článku mám totiž pouze veliký pocit provinění. Špatně krmím, protože krmím superpremiovými granulemi a nepřidávám do nich ani mrkev, ani vojtěšku. S Dorkou jsem 24 hodin denně a žijeme spolu, ne vedle sebe, rozhodně se nenudí. Dříve kníráčci Bubu a Andy, kteří také žrali lejna, žili s dětmi a lítali s nimi, měli oba zkoušky, tedy jsem jim věnovalka hodně času a měli neustále zajímavou činnost. Granule teprve začínaly, vařila jsem. 1/3 maso, 1/3 zelenina, 1/3 příloha- rýže, těstoviny, občas brambory, to když hubli.Psinečka Bubu žrala štěněcí výkaly jen pokud kojila. Když malí dostali pevnou stravu, jejich výkaly přestala uklízet. Je pravdou, že všichni žrali jiná hovínka, než svoje. Svoje nikdy! A tro tazatelčin psík také ne.
Zbytečný pocit provinění, pocit, že něco dělám úplně blbě. Jsou to čuňáci! Ale naši, milovaní!
A k tomu: . . . nejprve, ať se vyprázdní a pak teprve následuje procházka!
Myse, když se vykoupaný pes snaží v něčem vyválet, aby zastřel pach mýdla, je dobré po koupeli dát kousek smradlavého sýra a šmrcnout mu ho i na bradu. Pes má potom pocit, že tak krásně voní celý a nevyválí se v ničem :D
moje zkušenost - Dixie je taky prase jalový... no nic. Někdo mi kdysi poradil, at jí zkusíme dávat pravidelně 14 dní - každý den tvarůžek. Poprvé na něj dokonce štěkala a přišlo jí to asi nebezpečné... Každopádně to pomohlo a dělám to tak jednou za půl roku... docela to funguje... a ještě mám jednu vychytávku, když pes okusuje např. keřík, tak jej obložit jeho exkrementy a pes si toho už nebude všímat. to mám vyzkoušeno...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.