Nejste přihlášen/a.
zdravím už máme 3 fenky nemeckeho ovcaka a na ne jednu volieru a dve boudy, chystáme se pořídit ještě Sibiřskýho Huskyho ale do jednej voliery i když je velká se nevejdou i když se tam zavíraji jen před návštevou raději bych pro neho ještě jednu tak se ptám jak ji co nejlevněji vyrobit doma a z čeho?
Ano volieru současnou máme 4,5 x 8 a vejška je 2,5 metru tak neím jesti se tomu dá říkat kotec ještě ale budiž když ste takle postřehoý určitě mi poradíte s tím kotcem pro jednoho Sibiřskýho huskyho
Nevím proč by to měli být chudáci.
Pokud mají takto velký kotec a navíc jsou v něm zavřeni jen vyjímečně nebo tam chodí dobrovolně.
Pořád lepší varianta než pes uvázaný celý den na řetězu nebo v bytě.
doplněno 15.10.13 21:45:navíc uhlídat takto velkou smečku například při zmíněném parkování, není zrovna snadné.
Syn podniká v kovovýrobě /kované ploty, mříže, vrata, zábradlí.../ a s kotci pro psy už má také velké zkušenosti. Pokud by Vám vyhovovalo Pardubicko, mohu vás zkontaktovat. Jaga.
babojago otázka zní jak ji co nejlevneji vyrobit doma.
moje odpoved: jekl,trubky nebo elka a kari sit 6mm 10x10cm kazdopadne pokud pisete ze mate takhle velky kotec, a 4 psy a zavirate je tam jen kdyz prijde navsteva, myslim si, ze nemusite vyrabet nic staci jim to vsem 4 na 2 hodiny a nehlede na to, ze ted v zime asi nebudete s navstevou sedcet na terase vam staci psy zavrit na 5 MIN NEZ NAVSTEVA PROBEHNE DOMU PAK JE ZAS PUSTITE A NEPOTREBUJETE KOTEC.a i kyby tam meli byt zavreni 2 hodiny tak je to dostacujici, vzdyt k vam navsteva nechodi kazdy den ne?
Pokud tedy uvadite pravdu s tim ze tam zavirate psy jen po dobu navstev tak vam staci to co mate...
Ano pouze když přijde navštěva a po dobu návštěvy, pote vetmě když zajiždím alebo vyjíždím autem jinak pořád behají po dvorku a do toho kotce si but lezou sami a nebo sou venku to už je na nich Tento kotec sem koupil od zámého za 1500 kč kterýmu odešel pes a už jinýho nechtěl pochybuji že mi výše zminovana Babajaga nabídne menší kotec pro jednoho psa do této ceny
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.