Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umira slepice?

Od: joudic* odpovědí: 3 změna:

zdravim, jeste vcera vsechno ok a praly se vsechny o jidlo a dneska je jedna polomrtva, vubec se neboji a necha se klidne prevalit na zada skoro (podotykam, ze ty leghornky se nenechaly ani pohladit a ted je ta jedna jak kdyby ji nekdo umlatil lopatou) trochu kulha, polehava a ma zavrene oci a dycha a trepe se, imho o sobe vubec nevi, nevim taky jestli to neni naka sikana, ma jako kdyby vyskubane peri na zatylku, a rano byl docela kraval i pres zed a zda se mi ze ma konec kridla od krve, hovna ridke nejsou a krmim smesi ... je to nejaka nemoc?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

radím zavčasu sekyru a hlavu na špalek

dobrman*
hodnocení

0x

Je možné, že se mezi slepice dostal nějaký jiný zvířecí vetřelec, který měl na slepici zálusk. Pokud byla včera v pořádku, tak bych to na nemoc neviděla, asi bych ještě počkala do zítra, pokud se to nezlepší, tak jedině zabít

joudic*
hodnocení

ono nema kudy spis to vypada ze ji poklovaly ostatni, ale vypada to priserne, sotva dycha a zije, nalil jsem ji do chrtanu pipetou paralen s brufenem, tak treba to necemu pomuze, pripadne do hrobu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]