Nejste přihlášen/a.
zdravim, jeste vcera vsechno ok a praly se vsechny o jidlo a dneska je jedna polomrtva, vubec se neboji a necha se klidne prevalit na zada skoro (podotykam, ze ty leghornky se nenechaly ani pohladit a ted je ta jedna jak kdyby ji nekdo umlatil lopatou) trochu kulha, polehava a ma zavrene oci a dycha a trepe se, imho o sobe vubec nevi, nevim taky jestli to neni naka sikana, ma jako kdyby vyskubane peri na zatylku, a rano byl docela kraval i pres zed a zda se mi ze ma konec kridla od krve, hovna ridke nejsou a krmim smesi ... je to nejaka nemoc?
Je možné, že se mezi slepice dostal nějaký jiný zvířecí vetřelec, který měl na slepici zálusk. Pokud byla včera v pořádku, tak bych to na nemoc neviděla, asi bych ještě počkala do zítra, pokud se to nezlepší, tak jedině zabít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.