Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Andulka nepije

Od: pepik123 odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer,

potřeboval bych radu. Minulou neděli jsem si koupil andulku. Všechno v pohodě, andulka jí, dokonce když vidí zrníčka, tak mi vleze i na ruku. Ale jedna věc není v pořádku a to je ta, že andulka ještě nepila. Nevím jak ji na to nalákat, v kleci má tři zdroje pití. Na dně malou mističku, napáječku a normální krmítko s vodou. Pochybuju, že by neměla žízeň. Dost se bojím, aby se jí něco nestalo. :( Budu moc vděčný za každý komentář, který mi pomůže.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

3x

Andulky moc nepijí. Předpokládám, že andulku nesledujete 24 hodin denně. Andulka si vodu rychle najde, nebojte. Já vidím moje andulky pít velmi výjimečně.

(v Austrálii - jejich domovině - vydrží andulka bez vody i 20 dní - je to pouštní pták!)

hodnocení

0x

To je jednoduchý, dávejte jí něco co obsahuje vodu např:listy pampelišek, ovoce atd. A časem bude vodu pít.

pepik123
hodnocení

Děkuji za radu. Hlavně se bojím, aby nebyla dehydrovaná.

netgear*
hodnocení

0x

U mé andulky se to stalo tak že se lekla a do nádoby s vodou spadla a pak zjistila že nakonec voda ve kleci je :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]