Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Doplněk stravy ŠÍPKY

Od: blueberry* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den

Týdenpřed tím než jsem si kopila 3 potkaní holčiny jsem si nakoupila spoustu krmiva pochoutek pro ně.

Moje otázka je vlastně na dopnky ke krmivu, doma si pěstuji různé bylinky jak pažitku bazalku přes bobkový list až po kopřivu samozřejmě že tu která nepálí (hluchavka )jsem člověk který si výrabí čaje sám trhám lípu i šípky z keře,a právě na ty bych se chtěla zeptat MOHU DÁT POTKANŮM DO MISKY SE ŽRÁDLEM I ŠÍPKY? KDYŽ AN MUSÍ BÝT SUŠENÝ NEBO JE MOHU DÁT JEN TAK?

DĚKUJI ZA JAKOUKOLIV ODPOVĚD ČI RADU

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

2x

Jestli někdo na světě ví, co je jedlé, je to potkan. Dejte jim do misky cokoli a když to tam ráno bude, vyhodit a víckrát nedávat. Myslíte, že jim v přírodě nekdo šípky suší?

hodnocení

0x
Vyzkoušejte, uvidíte. Já je přinesla osmákům, ale moc nadšení nebyli, tak nosím raději listy, trávu, větvičky a žaludy.. Třeba to u potkanů bude podobné ;)

hodnocení

0x

Jedině pomocí zkoušek a omylů. Pokud to není jedovaté, dát jim to a uvidí se. Buď snědí, nebo nesnědí. Můj potkánek měl nejraději, když jsem si na dlaň nastříkala šlehačku ve spreji. To potom blaženě olizoval. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]