Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik má vážit kotě?

Od: brunecova® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Kolik by mělo vážit divoké kotě staré asi 8-10 týdnů? Sourozenec je jednou tak velký. Matka je divoká, drobná, váží asi 2,5 kg. Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

To ti nikdo neřekne, protože nikdo neví, kdo je otec a kdo je děda a praděda. Každé z nich může mít geny jiných předků. Papá, spinká, má hezké a čisté hovínko, hraje si, je zdravé? Tak je obě za mně pohlaď! ;)

doplněno 04.10.13 07:17:

Bobeček! To se dobře nenarodil! *plac*

hodnocení

Sourozenci byli původně tři. Jedno skončilo v útulku, bylo samá kost a kůže. Druhé je už velké jak matka. Třetí kotě je sotva poloviční a velmi hubené. Včera se mi ho podařilo chytit, škrábalo a prskalo a snažilo se mi utéct. Za necelých 5 minut mi usnulo v náruči a tvářilo se spokojeně. Strčila jsem ho pod bunbu a odnesla domů (15 minut chůze). Doma jsem ho prohlédla a zvážila. Váží 700 g, je malé a silně vyhublé. Ráno jsem kotě odnesla do útulku, ale mají ho přeplněný. Kotě jsem nechala vyšetřit a ošetřit veterinářem. Je silně podvyživené, dehydrované, má silný průjem, je plné škrkavek a má ušní svrab. Nemám tu povahu, abych kotě vrátila do vloné přírody, kde by velmi brzo uhynulo. Nyní čekám, až se uvolní místo v útulku. Kočka, kterou mám doma to těžce nese, je hodně vůči kotěti agresivní. Sama ještě nevím, zda si kotě ponechat, nebo ne.

hodnocení

Včera se už kotě postavilo na nohy a dnes už trochu běhá. Průjem už je pomalu na ústupu, jsem ráda, že mu chutná. Prcek přibral už 150 g, snad máme to nejhorší za sebou.

Kolik má vážit kotě?
Kolik má vážit kotě? #2

lidus*
hodnocení

2x

Jani naše Olča ani 2,5kg nemá je velmi drobná ale šikovná, má rok, loví vše co najde a letos vychovala 4 krásná koťata, Eda je macek, Eliška je od narození drobeček, Moureček a Micinka jsou stejní ale i tak jsou o půlku menší než Eda, mají se dobře a nezdá se, že by Elišce její mrňavost vadila u misky s jídlem je první a nedá se odstrčit, nevážila jsem je.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]