Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka vs škrabadlo

Od: kozoroh* odpovědí: 9 změna:

Jak kočku naučit, aby mi škrabala škrabadlo a ne nábytek? Jadnou k jejím narozeninám jsem jí koupila škrabadlo se sedátkem, kopila jsem i postřik: ODPUZOVAČ KOČEK. Ten zabírá, akorát si vždy najde nové místo na škrabání, kromě škrabadla, jenom někdy na něm leží. Kočička je vykastrovaná a je jí 1 rok. Bydlí sem mnou doma. Venku se totiž sama bojí. Je hodně hravá. *nevi*

Prosím poraďte a předem děkuju za odpověď.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bleska*
hodnocení

0x

ahoj,kastrovana je jak dlouho?a jaky je to druh?

kozoroh*
hodnocení

Kastrovaná je už 3 měsíce. Bohužel nevím jaké je to plemeno kočky. :( Ale má štíhlé tělo, zvědavá, hravá, dlouhý ocas a hlavně je moc rychlá a furt zlobí.:)

hodnocení

0x

Pust ji na zahradu, tam je veci na skrabani az az.

martina30*
hodnocení

0x

Máš ji od štěněte nebo jsi ji měla jako už starší.

Jak vypada kocka od stenete?

martina30*

No jo od kotěte;).

my*
hodnocení

0x

Předně je třeba si ujasnit že kočku nelze nic naučit co ona sama nechce.Taky jsem měl pronlém s kocourem škrábajícím nábytek. Opatřil jsem mu tedy škrabadlo. Teď škrábe škrabadlo, i nábytek :o)

..no ale ten nábytek už přeci jen míň, když kočku přistihneš škrábat skříň tak jí mírně klepni novinama (nebo něčím, nikdy rukou!) a se slovy "tady škrábej" přenes na škrabadlo...na kocoura to celkem platí

cybermagefroll*
hodnocení

0x
Pokud nechceš aby kočka něco dělala, cákni na ní trochu vody (nejlepší je si pořídít injekční stříkačku, samozřejmě že bez jehli) Podmínkou je, aby kočka neviděla původce, tedy že vodu na ni cákáš ty. Bude jí to nepříjemné a je šance, že se to odnaučí.
Jinak kromě odpuzovače koček existují i přípravky, které naopak kočky svou vůní lákají. Takže zkusit aplikovat na škrabadlo.

my*
hodnocení

0x

To asi bude podle toho co má za druh kocky.Ja kdybych na svoji Siamskou cakl vodu tak se mi neskutecne seredne pomsti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]