Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak naučit štěně na venčení

Od: venasazi odpovědí: 4 změna:

Mam tříměsíční štěně bígla a nemužu ho naučit dělat potřeby venku.Bydlím v druhým patře a než seběhneme dolu tak jsou všechny ty dvě patra počuraný a pokaděný a to má ke všemu prujmík.Nepočítaje doma na lino a koberec potom co přijdem z radoby nazvaného venčení.Poradí někdo děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kozoroh*
hodnocení

2x

Zjistit po jak dlouhé době chodí na záchod, vždy třeba 10minut předem, nebo abyste to s pejskem stihla dolů ven a tam až by si udělal svojí potřebu pochválit ho. Když to nestihnete a pejsek udělá svojí potřebu na schodišti pokárat ho.

Doufám, že to zabere.:)

nensy*
hodnocení

2x

venasazi-Co mu dávaš žrát*ee*měl by jsi ho naučit na přesný čas chodit ho venčit.Prujem by neměl mít:)zajdi k veterináři.

venasazi
hodnocení

granule ale občas slupne jídlo i kocourovi

murka*
hodnocení

2x

Měla jsem podobný problém. Mám 7 měsíčního Jorkšíra a pořád čůral doma. Možná se někdo bude smát, ale když se vyčůral, tak nejen, že dostal přes zadek, ale taky jsem mu nadávala jako malému děcku.Domlouvala jsem mu, že už je velký kluk a copak může čůrat doma? Pak jsem dělala, že se zlobím a tak si s ním hrát nebudu. Je důležité vydržet jeho knučení a psí oči :) Pomalu, ale jistě jsme si zvykly na to kdy on chce jít ven a už to jen doladujeme. Taky jsem zjistila, že po jednom druhů granulí pořád čůral. Co 10 min to loužička. Pak jsme změnili stravu a je to dobrý. Ted je doma sám 8 hodin když jsme v práci a vydrží. Prostě chce to trpělivost a dbát na to co jí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]