Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Chtěla bych se zeptat.. NAše koťátka mají tlusťoučká bříška.. nevím co to je... Nebo jestli se zbytečně strachujeme a jsou jen dobře napapaná.. Je jim 6 týdnů
My máme podobně staré -možná trošku starší a přesně jsme si říkali, jestli to někdy s těmi granulky nepřehání... : ) vypadá jak koule s nožičkami, pak při spánku bříško trochu promasíruju, a když se vybobčí, je to zase štíhlé kotě : ) - koťata mají mít dost jídla, aby pěkně rostla... Granulek jsem se dočetla neomezeně, kapsičku dáváme jen příležitostně..
doplněno 23.09.13 19:57: a ještě bych doporučila podle věku pravidelně odčervovat : )... aby se vyloučily vnitřní paraziti - i pro Váš klid
Děkuji za odpovědi.. Kořátky byla odčervená pouze tím, že jsme dali tabletu na ší kočce a ono se to dostalo do mléka... Musíme je nechat odčervit to je pravda... Ale teď mají nasazená antibiotika protože jim teče z očí...
I to, že jim teče z očí může signalizovat červy v bříškách!
Jasně že mohou! Anibiotika nezničí žádné parazity!
Aha.. TAk to jo ona totiž veterinářka na ně nechtěla šahat, protože si myslela že mají kočičí mor.. Ale to podle mě nemají.. Nevíte jestli když mají antibiotika jestli tam mohou mít pořád červy?
Já bych na prvním místě okamžitě vyměnila veterinářku.Zajeďte k jinému veterináři,ať vám je odčerví,musí se vícekrát,antibiotika možná koťata berou zbytečně,protože na kýchání a pčíkání,tečení z čumáčku pomáhají i léky na imunitu jako je třeba sirup Imunoglukan- ten mohu jenom doporučit.Ale každopádně odčervit a několikrát,protože jestli se ti červi dostanou až do plic těch malých,tak nevím ,jak by to dopadlo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.