Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, Chtěla jsem poprosit o radu mám andulku bohužel nevim jak je stará kupovala jsem si jí ve zverimexu.. dneska jsem si všimla že leží na zemi a nemůže seskoro pohybovat sama vydává nějaké skřípavé zvuky a cuká sebou nejdříve málo a potom víc a taky u toho cukání zaklání hlavu skoro až o 180%... Prosím pomozte mi a napište co se s andulkou děje... Děkuji za odpověď
Jak jste poznala, že jde o samce? Pokud jste si jista, obával bych se o jeho zdraví. Samice by mohla snést vajíčko a pak by opravdu seděla na zemi. Ovšem, samici, které má vajíčka lze zas jednoduše identifikovat. Nemohu říct, že je jako těhotná žena, ale je na ní také vidět, že má v sobě vajíčko před snesením. No snad není nemocná ( andulka). Nemůžete sem hodit fotku?
doplněno 23.09.13 16:39:Nejde poznat, zda se jedná o samce, nebo samičku. Ale samička, když ji zvedneš, tak i když čeká vajíčka, tak sedí klidně na bydýlku. Pokud je to sameček, dělal bych si starosti. Když ho vemeš do ruky, na prst, udrží se? Bál bych se o jeho zdraví. Je to hezká andulka. Nemá hlad? Pije? Má dostatek tepla? Není v průvanu? Nedostal něco co nesmí jíst?
Pokud je to možné, dojděte s andulkou co nejrychleji k veterináři. Ta moje po podobných příznacích dlouho nevydržela :/
Nemá problémy s vyprazdňováním?
ano zajdu tam, snad ne to jsem zatim nezjistila ale myslím si ža nemá problémy s vyprazdňováním...
Tak hodně štěstí, snad se andulce udělá lépe.
Napište kdyžtak, co na to veterinář říkal, samotnou mě to zajímá.
jo dám vám vědět pokud do zítra přežije chtěla jsem k veterinářovi dojít dneska ale mamka mi řekla ať počkám do zítřka že nemá peníze na rozdávání... :/ takže snad přežije a dám vám vědět...
Moc vám všem děkuji za všechny rady ale vypadá to že už to moc dlouho nevydrží byl už starší a tak ho stáří dohnalo a už jenom čeká až mu srdíčko přestane být jinak všem moc děkuji...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.