Nejste přihlášen/a.
Zanechejte iluzí o tom, že nějakou ušlechtilou fenečku nakryl nějaký ušlechtilý pes. To se nestávgá. Každý majitel rasového psa si své zvíře velmi pečlivě hlídá. Máte kráááásnou psinulku a je naprosto lhostejné, kdo měl na jejím narození podíl. Navíc i psinečka mamka a taťka pes, měli nějaké předky a ti také měli nějaké předky a ti také měli nějaké předky a ti . . . a každý z nich zanechal svou stopu v DNA. A z každého svého předka vaše fenečka něco podědila.
Ať vám roste do zdraví a má s vámi pěkný život
Jde mi spíš o to jak může mít v dopsělosti velká,ne jestli v sobě má nějaký ušlechtilý plemeno..
Zdá se mi trošku delší : ) - možná hladkosrstý jezevčík img1.hyperinzerce.cz/...?
Taky jsme takhle měli pouliční směsku a čekali na to tajemství, jak bude vlastně velký :D...
doplněno 23.09.13 12:11:To jsou kouzelni cancourkovéé :D... nejhorší je, že otců může být i více : ) - náš pejsek je černobílý, sřední, něco jako borderka, jeho brácha vypadá jako ohař, jen je bílý, jejich sestra je mrňavá a dlouhá - jde do jezevčíka - a další sestra vysoká a kudrnatá jako pudl.. : ).. ale do těch tří měsíců vypadali velikostně všichni stejně : )..
Ušlechtilé plemeno nehledejte. Bude to nějaká pouliční směs - ale krásná. Já v tom pořád vidím dlouhosrstého jezevčíka, teda v té hlavičce. Ty packy jsou k tomu zase dost mohutné. Ale to nevadí, je pěkný a bude Vám jistě dávat radost a lásku. Navíc, kříženci nejsou tak náchylní k nemocem a jsou moc prima. Tak hodně radosti s vaším ušlechtilečkem. Jaga.
V podstatě může být křížená s jakýmkoli velkým psem Já si myslím, že by klidně mohla být křížená s rotvajlerem, tlapy má na to dost mohutné
Kacul, to co myslíš, tak to nejde. Jestliže mamka je pudl, otec nemůže být o hodně větší. Ke spojení by nemohlo dojít. Kdyby byla mamka velká, malému pejskovi by přidřepla. Nedávno jsem viděla psa, který měl figuru jako drobnější rotvajler, ale hlavu jako buldoček a chodil tak ztuhle jako buldoček. Máma rotvajlerka, táta fr.buldoček. Byl dost srandovní. .D
Však jo! Velká máma, přidřepla malému tatíkovi. :D Velký táta nemůže přidřepnout malé mamce. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.