Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S čím může být naše fenka křížená?

Od: mishka18* odpovědí: 20 změna:
S čím si myslíte že je naše dvou a půl měsíční fenka křížená? Matka je pudl, ale otec nevíme, podle barevných znaků a toho že její sourozenci byli ještě větší o dost než ona, ti byli černí a krémoví, tak bych řekla že by se mohlo jednat o Hovawarta, už jen když se podívam na fotku z tohoto inzerátu psi-inzerce.tomindo.com/... Co myslíte? Jak asi bude velká, když je jí ted 2,5 měsíce a váží 3kg? :)
S čím může být naše fenka křížená?
S čím může být naše fenka křížená? #2

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Zanechejte iluzí o tom, že nějakou ušlechtilou fenečku nakryl nějaký ušlechtilý pes. To se nestávgá. Každý majitel rasového psa si své zvíře velmi pečlivě hlídá. ;) Máte kráááásnou psinulku a je naprosto lhostejné, kdo měl na jejím narození podíl. Navíc i psinečka mamka a taťka pes, měli nějaké předky a ti také měli nějaké předky a ti také měli nějaké předky a ti . . . a každý z nich zanechal svou stopu v DNA. A z každého svého předka vaše fenečka něco podědila. ;) Ať vám roste do zdraví a má s vámi pěkný život :)

mishka18*
hodnocení

Ještě přidávám fotky sourozenců ;)

S čím může být naše fenka křížená? #3
S čím může být naše fenka křížená? #4

haninka*
hodnocení

3x

Mě dle pacek a náprsenky napadl bernský salašník. Ale mohl to být třeba jen děda nebo praděda. Ale pejsek tedy fenka je totálně k sežrání. Nádhera.

hodnocení

0x

S plyšákem?

mishka18*
hodnocení

Jde mi spíš o to jak může mít v dopsělosti velká,ne jestli v sobě má nějaký ušlechtilý plemeno.. ;)

Pokud si dobře vzpomínám, tak náš pejsek byl ve 2,5 měsících menší. V dospělosti váha 10 kg, velikost - přibližně foxteriér, malý knírač... Ta vaše fešanda bude větší.

doplněno 23.09.13 11:58:

Vidím další fotky. Tak to asi o dost větší.

hanher*
hodnocení

0x

Odpovědi na Vaše otázky znají tedy asi jenom oni dva . .

doplněno 23.09.13 11:35:

Přibližně 3 - 50kg, a výška cca. od 30cm - 80cm.

ria*
hodnocení

0x

Zdá se mi trošku delší : ) - možná hladkosrstý jezevčík img1.hyperinzerce.cz/...?

Taky jsme takhle měli pouliční směsku a čekali na to tajemství, jak bude vlastně velký :D...

doplněno 23.09.13 12:11:

To jsou kouzelni cancourkovéé :D... nejhorší je, že otců může být i více : ) - náš pejsek je černobílý, sřední, něco jako borderka, jeho brácha vypadá jako ohař, jen je bílý, jejich sestra je mrňavá a dlouhá - jde do jezevčíka - a další sestra vysoká a kudrnatá jako pudl.. : ).. ale do těch tří měsíců vypadali velikostně všichni stejně : )..

radil*
hodnocení

0x

Tohle nikdo neodhadne. My měli štěně, že jsme měli strach, že bude tak 60kg, nakonec zůstalo u 8kg. Prostě u křížence to nelze odhadnout. Každé štěně z vrhu může být úplně jiné.

hodnocení

0x

Ušlechtilé plemeno nehledejte. Bude to nějaká pouliční směs - ale krásná. Já v tom pořád vidím dlouhosrstého jezevčíka, teda v té hlavičce. Ty packy jsou k tomu zase dost mohutné. Ale to nevadí, je pěkný a bude Vám jistě dávat radost a lásku. Navíc, kříženci nejsou tak náchylní k nemocem a jsou moc prima. Tak hodně radosti s vaším ušlechtilečkem. Jaga.

mishka18*
hodnocení

Vím,vždycky jsme měli kříženečky,ti jsou nejlepší..je to alespoň potom překvapení,co z nich vyroste a bude :)

hodnocení

0x

Ještě minapadlo, že aby z pejska nebyla žirafa Amina *smich*

kacul*
hodnocení

0x

V podstatě může být křížená s jakýmkoli velkým psem :) Já si myslím, že by klidně mohla být křížená s rotvajlerem, tlapy má na to dost mohutné :)

Kacul, to co myslíš, tak to nejde. Jestliže mamka je pudl, otec nemůže být o hodně větší. Ke spojení by nemohlo dojít. Kdyby byla mamka velká, malému pejskovi by přidřepla. ;) Nedávno jsem viděla psa, který měl figuru jako drobnější rotvajler, ale hlavu jako buldoček a chodil tak ztuhle jako buldoček. Máma rotvajlerka, táta fr.buldoček. Byl dost srandovní. .D

doplněno 02.10.13 07:58:

Však jo! Velká máma, přidřepla malému tatíkovi. :D Velký táta nemůže přidřepnout malé mamce. :D

kacul*

Právě, že může. Viděla jsem i Německého ovčáka s malým jezevčíkem :)

mrnousek*

Já viděla jezevčíka s rotvajlerem... je děsivej :DDDD

lucies*

Já jsem viděla nejvtipnějšího křížence rotvajlera s pekinézem. Nevím, kdo byl otec a kdo matka, ale potomek byl fakt prčózní.

narf
hodnocení

0x

Podle toho, jak má velké tlapky, ještě dost poroste. Těžko říci kam až.

emilka12*

Je krásnej *slunce*

kubis1905
hodnocení

0x

Já bych řekl, že je možný ten Hovawart, jelikož ho doma mám, a má hodně podobné znaky, nyvíc jsou krémovou barvou vyloučena jiná plemena. Dospělý Hovík má zhruba do 50 kg, ale vzhledem ke křížení s pudlem bude jistě kříženec menší...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]