Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kastrovaný pes na vořiškiádě?

Od: lacky odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, chtěla jsem se zepta, jak to chodí na vořiškiádách, když máte kastrovaného psa. U výstav psů s PP se kontroluje sestouplost varlat a jejich uložení v šourku, ale to je důležité ke splnění standartu. Takže mě zajímá, jestli na vořiškiádách to berou jako "chybu" nebo to nikdo neřeší?
Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Na voříškiádu jsme s naším chodili a dokonce i vyhrávali a - nechci to nějak zlehčovat, ale je to spíš pro zábavu, než myšleno vážně : ). Vítězem se většinou stává voříšek z útulku, aby měl větší šance k adopci... Já si to vždy užila a nějaké velké posuzování se nekonalo, max chůze, chrup, pár cviků.. :)..

xixi*
hodnocení

0x

Účastníme se jedné voříškiády. Je brána hlavně jako zábava. Psy se hodnotí podle vzhledu, ale ne jak plní standart, ale jak jsou pohlední, hezcí, co všechno příroda umí. Pak i poslušnost, různé triky a um psů a páníčků, jejich souhra při plnění úkolů. Další soutěž je třeba v podobnosti psa a pána. Prostě hlavně sranda jak pro lidi tak pro psy.

hodnocení

0x

Nene, na vošíškiádách se nikdo kastrací nebo nesestouplými varlátky nezabýbá. :)

jakoola*
hodnocení

0x

Na voříškiádě se neřeší, zda je pes kastrovaný , hendikepovaný , nebo vypadá jako kříženec kojota s ostnatým drátem. Hlavní je radost ze soutěže. Jen je třeba mít očkovací průkaz. U nás se podoba pána se psem zvrtla skoro na maškarní. Jeden rok šla dcera se psem za plavecký team, oba měli plovací vesty , pes brýle a šnorch na krku , dcera brýle a šnorchl na obličeji . Jen malá chybička se vloudila ,:) aby to bylo dokonalé ,vzala si holčička ploutve ... Nedošlo jí , že bude muset v ploutvích přeběhnot fotbalové hřiště ...:) :) :). Tak si tu voříškiádu hezky užíjte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]