Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka pije packou

Od: spitecze odpovědí: 4 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat jestli to je normální že naše kočička pije packou respektive.tam strčí packu a pak si jí olíže je to normální nebo přestane? ale občas pije i normálně jazykem.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ingdezogondolan*
hodnocení

3x

Náš kocour pije packou třeba ze sklenice, asi nejdříve zjištuje, co v ní je, nebo je mu to příjemnější než do ní strkat hlavu.

hodnocení

2x

Má vaše kočka ráda vodu? Vleze do vany, dřezu nebo do bazénu? Takto pijí kočky, kterým nevadí voda na packách. :D

doplněno 09.09.13 06:48:

wanesa*
hodnocení

2x

Je to normální.Moje kočky to dělají obě,hlavně,když zkoušejí co mám dobrého v hrníčku a pokud jim to chutná(po zkušebním testu packou)tak mi to pijí.Třeba bylinkové čaje:)

Je to normální, naše kočka takhle pije běžně už osm let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]