Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
Mám ráda koně a jednou bych chtěla mít vlastního, nebo alespoň se koním věnovat. Může mi někdo říct, kolik asi stojí kůň?
Pořizovcí náklady jsou zanedbatelné proti financím, které je třeba pravidelně investovat do údržby a vybavení. On třeba (pravidelný i akutní) veterinář, podkovář, ustájení, uzdečka, sedlo a mnoho dalších věcí, docela někdy udělá díru v rodinném rozpočtu, znám to...
Zatím bych se na Tvém místě začal starat o nějaké koníky v blízké stáji, někteří majitelé na koníka nemají čas, takže můžeš kydat, krmit a hřebelcovat za nějakou korunu nebo za svezení.
Píšeš, že máš ráda koně, nepíšeš, jestli s nimi máš zkušenosti...
Bohužel s nima zkušenosti nemám :/ Jen by mě zajímalo, kolik stojí kůň sám o sobě... Já vím, že to není levná sranda, a ani se do toho vůbec nechystám, jen jsem prostě zvědavá, kolik stojí kůň jen kůň.
Seženete i do 20.000,- stačí si projít inzerci a máte přehled... ifauna.cz/... jestli chceš nabrat zkušenosti a vyzkoušet si práci u koní, zkust brigádu ve stájích, nebo jeď příští rok na koňský tábor..
Dobrý den, otázka podobná jako: "Kolik stojí auto?" Takže, od pár tisíc po milióny. Jiná bude cena mladého koně nebo starého, tažného nebo vrcholového sportovce. Zdravím!
S mojí bývalou holkou jsme asi před čtrnácti lety pořídili starší "vysloužilou" kobylku za jateční cenu 10.000,-Kč, čímž jsme jí vlastně v tu dobu zachránili a prodloužili život...
doplněno 07.09.13 18:51:... a srovnatelná částka potom následovala každý měsíc na tu výše zmiňovanou "údržbu"...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.