Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tetra ohnivá a čichavci

Od: tesnost* odpovědí: 3 změna:

Ahoj, uvažuji o koupi hejna Tetry Ohnivé, ale někde jsem četl o nějakém druhu Tetry že by těm čichavcům okusovali ploutve. Mám Čichavce Zlaté a Modré, akvarium má čistý objem vody asi 200 l. Může nastat to okusování ploutví?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

Dejte těch teter mininálně 10 - lépe ještě více kousků, ony se pak budou zabývat a pošťuchovat mezi sebou a čichavců si všímat nebudou.

doplněno 06.09.13 17:32:

Já mám zkušenosti s tetrami červenými, modrými, krvavými, černými a červenústými - krvavé z nich byly nejagresivnější - ale jak jsem psala, vždy jen v rámci svého druhu, na jiné, pomalejší ryby neútočilly, ani na beťáka..

tesnost*
hodnocení

A myslíte že třeba u Tetry Krvavé hrozí to okusování ploutví více než u Tetry Ohnivé, nebo Tetry Měděné? Která z těchto tří Tetr je nejagresivnější a která nejméně? Děkuju za odpovědi

hodnocení

0x
Může nastat. . . . může. S rybama je to jako s lidma. Občas se najde pitomec :-D O halančíkách a mřenkách se taky tvrdí že terorizují ostatní ryby a přitom u mě v akvárku to jsou největší kliďasové a po čichavci čas od času vystartuje pancéřáček který má naopak v popisu práce hrabat se v písku a o ryby se nestarat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma tetra červená

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]