Nejste přihlášen/a.
Máte někdo nějakou zkušenost s koupením morčátek od chs stanice?...Musí se platit peníze předem než ještě zvíře dostanu, takže to vzbuzuje nedůveru..stalo se někomu, že zaplatil a morčátko nebo kterékolv jiné zvíře pak nedostal?
Žádné čistokrevné zvíře se nekupuje bez smlouvy! To majitelka chovné stanice dobře ví. A také ví, co v té smlouvě má být. Žádné peníze předem!
Právě já to mám trochu složité, chci si koupit morče od chs, ale ta chs je moc daleko a morče by mně mělo být přivezeno přes jinou chs, která podniká různé trasy po čr. Takže, jak mně může vystavit smlouvu, když je to takhle na dálku...Také mě chovatelka ujišťovala, že na peníze předem přistoupila již řada chs, protože s morčátky byly problém..zájemci o morčátko přestali projevovat zájem, a tak chovatelka musela shánět další zájemce, tak se vymyslelo to placení předem, že je pak zajištěné že si ho zájemci vezmou..ale i tak se bojím..sice jsem si hledala zda chs opravdu existuje, ale i tak mě to nutí nad tím přemýšlet..
doplněno 01.09.13 10:24:a také ty peníze předem mají znamenat "zarezervování zvířete", pak ho majtelka dále nenabízí a už je naše, ikdyž vlastně ještě není u nás doma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.