Nejste přihlášen/a.
zdravím, krmím naší kočku granulkama ale přilepšuju jí každý den i menší dávkou masa z konzervy,dávám jí čistou vodu z kohoutku ale už delší dobu jsem si všila že prostě nepije. vodě se vyhábá obloukem když byly ty horka chodila jak mátoha, tak jsem jí tu vodu míchala do masa aby tzv načuchla masem, nesnáší to ale celkem to jde a menší hrníček jsem do ní dostala- u granulí přece pít musí, pocit žížně po nich je prý dost velký.? poraďte co s ní myslíte že by pomohlo jí kupovat balenou a uchovávat jí v lednici? už prostě nevím, děkuji
Je to tak, naše kočky zásadně vodu z misky nepijí, už jim ji ani nedávám. Milují vodu z předešlého dne, ideálně ze sklenice co mám u postele na žízeň v noci Taky pijí z akvária. Sousedka má na parapetu vodu ve vysokém obalu na květináč a její kočky pijí jen tam. Rozhodně bych se nebála, že se dobrovolně utrápí žízní.
Kdysi měla dcera kocourka a ten pil zásadně z mísy na záchodě. Tak čistý záchod, jako v té době, nikde na světě nebyl. :D Dnes mají misky, různých tvarů s vodou na třech místech po celém bytě. Jestli vám kočka dříve pila a teď přestala, muselo se něco změnit. Pohledejte změnu. Je také možné, že našla zdroj lepší vody někde z vašeho dohledu. Pozor na vodu s hnojivem v konvích!
I když je to pět let starý dotaz , moje kočky upřednostňují pití vody ze skleněné misky.I když mají fontánu,vodu v kameninovém hrnci i vodu v misce platové,nejvíc chodí pít do skleněné mističky.Někdy jim tam dávám i magnezii neperlivou ,aby jim nechyběly minerály.To zjistím jednoduše,když mi kočka začne požírat stelivo,tak jí dám magnezii a už se steliva ani nedotkne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.