Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka nepije,co s tím?

Od: kyticka777® odpovědí: 7 změna:

zdravím, krmím naší kočku granulkama ale přilepšuju jí každý den i menší dávkou masa z konzervy,dávám jí čistou vodu z kohoutku ale už delší dobu jsem si všila že prostě nepije. vodě se vyhábá obloukem když byly ty horka chodila jak mátoha, tak jsem jí tu vodu míchala do masa aby tzv načuchla masem, nesnáší to ale celkem to jde a menší hrníček jsem do ní dostala- u granulí přece pít musí, pocit žížně po nich je prý dost velký.? poraďte co s ní myslíte že by pomohlo jí kupovat balenou a uchovávat jí v lednici? už prostě nevím, děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A to ze nepije, je jiste? Ma pristup ven nebo je jen bytova? Nemuze pit z umyvadla nebo z kytek? Ze drezu v kuchyni?
Mela jsem kocky naucene na tekouci vodu do umyvadla, jenze mi to pak zacalo vadit..kdykoliv se pustila voda, uz tam byly..tak ted maji zakaz. Vodu jim davam do takove fontanky, ktera byla jako darek ke granulim. Voda vydrzi chvilku prokapavat z nadrzky do spodni misky a to ma stale uspech. Kdyz jina voda neni, vypiji i tu co uz nekape..ale ne moc rady :D
borax*

Je to tak, naše kočky zásadně vodu z misky nepijí, už jim ji ani nedávám. Milují vodu z předešlého dne, ideálně ze sklenice co mám u postele na žízeň v noci :) Taky pijí z akvária. Sousedka má na parapetu vodu ve vysokém obalu na květináč a její kočky pijí jen tam. Rozhodně bych se nebála, že se dobrovolně utrápí žízní.

kratast*
hodnocení

0x

spíš bych vodu nechal odstát alespon 24 hod popř změnit misku do které ji vodu dáváte. ale dobrovolne zizni nechcipne a pokud se sama rozhodne umrit zizni, nic s tim neudelate.

fribble*
hodnocení

0x

Kočky jsou potvory, ta naše se doma nenapije ani vody ani mléka a sotva ji pustíme ven, vypije vodu ze všech tácků pod květináči. Prostě jsou to potvory a mrchy - naše!

hodnocení

0x

Kdysi měla dcera kocourka a ten pil zásadně z mísy na záchodě. Tak čistý záchod, jako v té době, nikde na světě nebyl. :D Dnes mají misky, různých tvarů s vodou na třech místech po celém bytě. :) Jestli vám kočka dříve pila a teď přestala, muselo se něco změnit. Pohledejte změnu. Je také možné, že našla zdroj lepší vody někde z vašeho dohledu. Pozor na vodu s hnojivem v konvích!

miguella
hodnocení

0x

víte, my teď řešili ledvinové kameny, kočka nechtěla pít, doma spousta misek ... no a nakonec jsme zjistili, že pije jen z hod ě mělkého talíře . takový jako je na běžná jídla, od té doby kočka pije jak o život ...

wanesa*
hodnocení

0x

I když je to pět let starý dotaz , moje kočky upřednostňují pití vody ze skleněné misky.I když mají fontánu,vodu v kameninovém hrnci i vodu v misce platové,nejvíc chodí pít do skleněné mističky.Někdy jim tam dávám i magnezii neperlivou ,aby jim nechyběly minerály.To zjistím jednoduše,když mi kočka začne požírat stelivo,tak jí dám magnezii a už se steliva ani nedotkne;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]