Nejste přihlášen/a.
dobrý den, všimla jsem si u naší kočky včera tenkého proužku co jí vylézal z prdelky, určitě je to tasemnice šla jsem do lékárny kde jsem prášek proti ní vždy kupovala nabídli mi jen prášek na odčervení, pomůže tenhle i proti tasemnici? děkuji
Já bych šla na veterinu i s tím kouskem červa o kterém bych si určitě nebyla jistá co to je a tam by mi už poradili a prodali tablety co toho parazita usmrtí.
I já bych šla, s červem, ve skleničce k vetovi. Ten to pozná a vyřeší nejlépe. A neváhala bych, než to chytne celá rodina.
doplněno 29.08.13 17:50:alik, nechci strašit, ale některé odčervovací léky dost likvidují ledviny nebo játra.
Dobrý večer. Letos na jaře jsem též řešila problém s tasemnicí u kocoura. Musel to mít v sobě dlouho, protože dost baštil, ale pořád byl pohublý. Až nakonec vyzvracel 30cm. dlouhou tasemnici.Přesto. že kočky pravidelně odčervuji měli jsme takovýto problém. Veterinář mi nepomohl, ale v lékárně mi doporučily Drontal. Dávala jsem 3krát po 14ti dnech a pak po měsíci a teď dávám každý měsíc. Od té doby už nic nemá a znatelně se spravil.Když kočičky běhají venku je třeba je odčervovat častěji. Ale k tomu se člověk dopracuje lety. držím palce, aby všechno dobře dopadlo. Alik
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.