Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes ji maslo

Od: fenka* odpovědí: 10 změna:

Je normalni, ze pes miluje to tvrde maslo ( treba jihoceske ) ... Ja jsem ho zacala jist a fenka se mi po tom muze zblaznit. Je to normalni? Jednou za cas muzu davat?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

medwed*
hodnocení

3x

Psi jsou skoro všežravci naše fenka sni skoro vše od paprik švestek melounu okurek jablek hrusek testoviny o mase ani nemluvim to si nevybira a maslo taky miluje a jinak skoro vse mame labradorku to jsou od prirody popelnice... Tak ze bych to neresil ani si z toho nelamal hlavu...

joudic*
hodnocení

2x

psi miluji i lidske hovna, znamena to snad, ze jednou za cas muzete davat? :D

xixi*
hodnocení

1x

Je to normální a občas ji ho dopřejte jako pamlsek třeba na kousku chleba/rohlíku. Jeden z mých psů miluje nektarinky víc jak salám :D A všichni tři se můžou utlouct třeba po nepečených dortech (takové ty piškotové s jogurtem, zakysanou smetanou, ovocem) a taky vždy kousek dostanou. Ono vlastně žerou vše kromě banánů.

ron*
hodnocení

0x

Náš pes by ho také samozřejmě zhltal, ale vzhledem k ceně mu ho nedopřeji. Občas mu dám rožek rohlíku s máslem pro radost, to mu musí stačit. Pes máslo rozhodně nepotřebuje.

hodnocení

0x
To náš pes jedl i papír! *smich*

hodnocení

0x

Chleba s máslem je jedna z nejmilejších pochoutek našeho psa. Mohu jíst ledacos, nevšímá si toho, namažu si krajíc a probudí se a už loudí. Několik soust dostane.

sebod*

Dnes jsem trhala na zahradě ostružiny a vůbec mě to nebavilo. Byla jsem ráda, že mám misku plnou. Na chvilku jsem ji pustila z dohledu a ta naše potvora chlupatá všechny ostružiny zblajzla...

daniell*
hodnocení

0x

náš pes miluje nejvíce popcorn nebo ořechy když není nic jiného po tlapce tak nepohrdne ani papírovým kapesníkem ...

narf
hodnocení

0x

Negativa

1.Pes má trochu dražší chutě

2.Může z másla mít průjem

Pozitiva

1. Je to určitě zdravý pes

pt®
hodnocení

0x

Pěesto, že pejsek slupne všechno a nic mu není, byla bych opatrnější s pamlskem, jako je máslo, nebo sladkosti. Nevíte, zda u něj není sklon k nějaké nemoci, která by mohla propuknout, jako je cukrovka. To je pak velké trápení, musíte píchat inzulín a pejsek chřadne a pěedčasně může odejít. Náš pejsek měl "cushingův syndrom" spojený s cukrovkou, kde inzulín neměl šanci. Raději tedy buďte opatrní, - pt

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]