Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
z chov.trhů jsme si místo plánovaného králíka do chovu dovezli kachňata.
Bohužel to bylo rychlé rozhodování Kdo by odolal malinkatým kačenkám
Dovezla jsem si tři. Ani nevím co je to za druh, na krabici bylo jen napsané "kachňata 2,5 měsíce"
Kachňátka jsou žlutá ještě mi přijde neopeřená. Paní říkala, že mají být ještě 3 týdny "doma", než se můžou pustit ven.
mám je v přepravce s napaječkou, granulemi a "kejdou" - rohlík, voda, trochu rejže a vač.vajíčko.
mám je cca 3 dny a dvě ze tří mají jako kdyby boule na krku? Vole? jak kdyby jim uvízlo něco v krku...furt polehávají, moc nechodí. ta jedna je furt taková veselá a ty dvě nic moc...
Přijdou mi nemocná. Volala jsem babičce co kdysi kachny chovala a říkala, že muřou být nachlazené...Dneska jsem jim do přepravy dala dvě 1,5l lahve teplé vody a dala do ponožky a mezi ně dala froté ručník aby jim bylo teplo.
Nenapadá vás co by kachňatům mohlo být? nějaká nemoc? Dík N
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.