Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozměr jeklu pro stavbu kotce pro psa

Od: nojman odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

mohl by mi někdo poradit z jakého rozměru jeklu by bylo nejlepší postavit kotec pro psa, který bude mít 3x2x2 m?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

2x

nebo se inspirujte tady aukro.cz/... určitě bude u některého i napsané z čeho je co vyrobeno

doplněno 28.08.13 14:36:

Nevím, kolik stojí jekl, ale mají je i ve sběrnách šrotu, u nás 9,-Kč/kg

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, z toho jeklu bude asi jen rám. Myslím, že by měl stačit rozměr 40 x 40 mm. Ovšem, záleží na vyztužení konstrukce a váze střechy. Takto asi těžko říct přesněji. Zdravím!

doplněno 27.08.13 18:04:

Možná něco jako je viz odkaz a pak kombinovat (výztuhy) s plocháčem (asi 30 x 3 =?). A "obalit"asi pletivem. Podle umístění bych se snažil alespoň jednu stěnu udělat pevnou (asi tu návětrnou) a u ní pěknou boudu. Ať se má pejsek kam schovat.

hutni.idama.cz/...

doplněno 27.08.13 18:07:

Tím pojmem "pevná stěna"jsem myslel, aby byla např. z plechu nebo prken. Nebo postavit u zdi.

fribble*
hodnocení

0x

Záleží na to, pro jakého psa. Pudlovi stačí 20x20, vlčákovi 40x40 a pro argent. dogu - Panbůh ví.

nojman
hodnocení

Omlouvám se, samozřejme by to bylo pouze na konstrukci :) Bude to kotec pro německého ovčáka. A jaké by to muselo být síly kdybych vzal 40x40 popřípadě 30x30? Střechu plánuji buďto plechovou vlnitou nebo plastovou vlnitou.

honzmalatny*

40x40x3mm.bohatě.

jabraka*
hodnocení

0x

Pro dvě holky od irského vlkodava jsme sbili boudu z OSB desek.Ve hranách vyztužili hranolky 5x5 cm.Podlaha 10 cm polystyren a koberec.Na stěny zveněí 10 cm polystyren a na vchod koberec.

JABRAKA

pfpetr*
hodnocení

0x
kotec jsem vyrabel pro utikajici fenku nemeckeho ovcaka , bohate staci jekl 40,20,3 vyrobyl jsem 4 ramy ktere jsou spojeny 8srouby v rohach . Predek je o 20cm vyssi a dela spad strese mohu zaslat foto
Rozměr jeklu pro stavbu kotce pro psa

figurek*
hodnocení

0x

Na vnějších rozměrech jeklu a kvalitě oceli zase tak moc nesejde. Kupte takový, jaký budou mít.

Ale radím vám : Rám budete asi svařovat, takže vaše jekly by měl mít silnější stěny, minimálně dva, ale raději tři milimetry.

honzmalatny*

raději bych to prsknul CO-čkem.

pfpetr*
kdyz uz by to nekdo varil tak prece pozna rozdil mezi elektrikou a co a hlavne kolik kutilu ma cocko doma?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]