Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Králík se chová divně

Od: nolee* odpovědí: 14 změna:
Dobrý den, už tři měsíce mám doma zakrslého králíčka. Včera se ale najednou začal chovat divně. Když jsme ho pustili najednou utíkal všude nechával bobky, prostě se bál a dneska to samé. Nikdo mu nic nedělá, má se jako v pohádce, řekla bych že je možná i trošku rozmazlenej, no možná to bude i tim. Ale nevim čeho se najednou bojí, takhle z ničehonic,ze dne na den. Přejde ho to?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanny*
hodnocení

0x

Určitě mu nikdo nemohl nic udělat? Králíci se občas chovají divně a nevysvětlitelně. Možná se Váš králíček taky dostal do období puberty. Jak je starý?Jeden z mých králíčků byl v pubertě taky víc bojácnej, ale ne nějak moc... Pozorujte ho, jestli nejde o nějakej zdravotní problém. Přikláněla bych se k tomu, že to králíčka přejde. jen s ním mějte trpělivost, do ničeho nenutit. to je u nich nejdůležitější. Hodně štěstí

nolee*
hodnocení

No,přečetla jsem si mezitim pár rad a možná to bude tou pubertou.Mělo by mu ted být okolo pěti měsíců a pár týdnů,přesně to nevím.Určitě mu nikdo nic nedělá,je to miláček rodiny.Ale ted kouše a škrábe a utíká,jak dlouho to může tak trvat ta králičí puberta?
al bunda*
Tak dva-tři měsíce..
Hezký den.

nolee*
hodnocení

hm,tak to si ještě užijem teda*smich*:(
al bunda*
Králíci dospívají podle velikosti plemene, zakrslá plemena nejdříve, obří plemena nejpozději. Tvůj králíček bude dospělý asi v deseti měsících věku. Pak se začne podle toho i chovat.
Hezký den.

martina30*
hodnocení

0x

To chování stále ještě přetrvává a nebo už je to v klidu.*slunce*

nolee*
hodnocení

nn neni,pořád je jak šílenej*nevi*

martina30*

No nic tak hold ještě jednoho.Já jsem týden u tety a králíci jsou super a stále vedle mě sedí a koukaj.Děláj bordel,ale jinak jsou zlatí.*slunce*

al bunda*

No nevím. Dva šílení králíci - to už je hodně. Nedoporučuju.

martina30*

No počkej a kdo říká,že tem druhej bude šílenej.Třeba se ten první uklidní.*slunce*

martina30*

Ty vítka je neoprávněně,jelikož se to dělá pokud králk je agresivní a proto se dává plyšoví králík.Jelikož pracuji hodně se zvířaty a to několik let.Tak znám hodně fint.Tak jsem zvědavá co mi na to odpovíš.

martina30*

Já bych mu dala co proto,ale nevím kdo by byl dříve pokousanej.

martina30*

Když už jsem dostala tem káranec.Tak bych dodala,že včerá jsem poctivě prištudoval 2 knížky o králicích a je tam toho dosti proč může být králík agresivní.Bylo tam psáno pokud je králík rušen a nemá klid a je v místnosti kde hraje nahlas hudba může to psychicky působit špatně,ale je toho více.Tak doporučuji číst a študovat,ale ono by se časem měl sklidnit.Bylo tam i psano,že se to dá vychovávat stejně jako pes.

nolee*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]