Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám takový větší problém. Bydlím v jednom pokoji a s se mnou tam bydlí zakrslý králíček. Nejhorší je, že každou noc začne přehrabovat podestýlku v kleci z jedné strany na druhou. Mám pro ni záchodek, ale tam nikdy nečůrala, tak se jen válí, no a rožek kde čůra začíná vždy rozhrabávat a to po celé kleci. Je to hrozné začíná tak kolem 24h a končí tak ve 3h ráno. Každý druhý den ji úklízím klec, ale vůbec to nepomáhá. Nemáte někdo nějakou radu?
Děkuji Vám Iva
Zrovinka jsem týden u tety a hlídám 1velikánského pejska a své 3 hafiny a ktomu 2 králíky,kteří jsou doma.Ted jsou tedy v klidu a běhaj kolem mě,ale v časných ranních hodínách to začíná bušení,škrábání upozornuji jsou na volno v pokoji.Co se týče uklízení tak každý den ne.Jsou super,ale doma nikdy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.