Nejste přihlášen/a.
Dobrý den ... chtěla bych se dozvědět jestli je možné aby ...pták... dokázal dovést sebevraždu...? Dnes když jsem šla se starší sestrou ven tak jsme uvideli na na trávě mrtvého ptáčka ..nevypadal nijak zraněně a sestra mi pak řekla že to je asi už desátý pták kterého dneska vydelá mrtvého... je možné že ptácí dělají sebevřaždy kvůli rychlím změnám počasí? Nebo je to něco jiného? Děkuji za vysvětlení
To, co mnohdy může vypadat jako sebevražda, jsou následky otravy jak bylo psáno. Ptáci sezobnou co kde najdou a můžou pak mít problémy s nervovou soustavou, ztrácet kontrolu nad pohyby. Zažil jsem něco podobného - na silnici přejetý drozd, druhý stál uněj a ani se nehnul. Druhý den už tam leželi na asfaltu oba.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.