Nejste přihlášen/a.
Fíha tak to se mám na co těšit :D No vypadá při tom směšně už jsem se bál že jí hrabe :X najíst dostává dost
To jakoby zatínání drápků, tomu se říká Mléčný krok :D Tohle dělají koťata při kojení.
Suzy, však jsem to psala spíš jemu. Vám, pro úsměv a dobrou náladu dám toto:
Ahoj babko. Já to vím, ale on to neví :D, pořád mu vysvětluji, že ze mne žádné mlíčko nevydupe. Není to nic platné, má svou hlavu a usilovně cumlá. Jsem pokaždé celá uslintaná. A ještě jezdí kolem dokola čumáčkem, hledá cecík... Je s ním děsná sranda. Opravdu lituji, že jsme sami a není nikdo, kdo by tohle natočil. To by bylo bezva video.
Mně můj nádherný kočičák, velký jako "telátko", cumlá krk a zatíná mi drápky s opatrností přímo do kůže. Touto milou pozorností mne obdařuje každé ráno, místo budíčka. Jsou mu dva roky. A abych pravdu řekla, i když to bolí, tak to vydržím a ani nechci, aby ho to přešlo. Miluji ho, asi jsem směšná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.