Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka cumlá fleecové deky

Od: m86m® odpovědí: 8 změna:
Ahoj, dělá někomu kočka to samé? Všechny deky jsou doma během pár dní jak kdyby je vytáhli krávě z huby. Jsou jí 4 měsíce ještě je to kotě ale zajímá mě jestli v dospělosti přestane.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jako kote mi kocka delala to same..byla moc brzy od mamy..tohle cumlani a pritom zatinani drapku, napodobuje piti mleka od mamy a masirovani ceciku.. Vydrzelo ji to docela dlouho..nedela to tak od roku a pul az dvou let..
doplněno 15.08.13 20:21: Je to uplne normalni :) Take jsem mivala ozuzlana tricka, kdyz se chovala v naruci, slyset pritom to mlaskani v uchu, bylo dost hrozny :D Mela nejoblibenejsi polstar z tapika.. Az je mi obcas lito, ze uz z toho vyrostla ;)
hodnocení

Fíha tak to se mám na co těšit :D No vypadá při tom směšně už jsem se bál že jí hrabe :X najíst dostává dost

hodnocení

2x

;) To jakoby zatínání drápků, tomu se říká Mléčný krok :D Tohle dělají koťata při kojení.

doplněno 17.08.13 08:11:

Suzy, však jsem to psala spíš jemu. Vám, pro úsměv a dobrou náladu dám toto:

Ahoj babko. Já to vím, ale on to neví :D, pořád mu vysvětluji, že ze mne žádné mlíčko nevydupe. Není to nic platné, má svou hlavu a usilovně cumlá. Jsem pokaždé celá uslintaná. A ještě jezdí kolem dokola čumáčkem, hledá cecík... Je s ním děsná sranda. Opravdu lituji, že jsme sami a není nikdo, kdo by tohle natočil. To by bylo bezva video.

verona1963*
hodnocení

0x

ahoj,mám taky kočku té je 6let a dělá to taky,ale jen když mám noční košili tak mi jí cumlá a zatiná při tom drápy.

hodnocení

0x

Mně můj nádherný kočičák, velký jako "telátko", cumlá krk a zatíná mi drápky s opatrností přímo do kůže. Touto milou pozorností mne obdařuje každé ráno, místo budíčka. Jsou mu dva roky. A abych pravdu řekla, i když to bolí, tak to vydržím a ani nechci, aby ho to přešlo. Miluji ho, asi jsem směšná...

agumilka*
hodnocení

0x

Dělají to kotata ale i velké kočky ...měkké deky jim pripomínají zdřejmě kožíšek své mamči ;) je jim to příjemné naše kocka delá to samé ale jeste u toho přede :D

Ano, přede, to jsem ani nepodotýkala. Přišlo mi to od ní automatické. Prostě je blažená, dumlá a přede...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]