Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyhubit pavouky ve sklepě

Od: karkosova* odpovědí: 23 změna:
Prosím o radu. Nevíte jak vyhubit pavouky ve sklepě? Je jich tam tollik a tak velcí, že tam nikdo nechce jít.Děkuji za odpověď. Ivana

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

qwertz*
hodnocení

2x
Zkusit vysavač.

al bunda*
hodnocení

2x
Pravidelně zametat sklep a vymetat pavučiny.
V první fázi můžete i použít postřik proti lezoucímu hmyzu - hledejte v drogeriích. Ale hlavně uklízet sklep a nedat pavoukům pokoj.
Hezký den.

jabraka*
hodnocení

2x

Ještě jsem neslyšel o tom,že by naši pavouci někomu,kromě much a drobného hmyzu,ublížili.Jinak se to nazývá arachnofobie.

Nechte je být,je vidět,že ve sklepě je hodně potravy a proto je tam i hodně pavouků.Tím vysavačem je dostaneš pryč,ale za chvíli se vrátí.Ten postřik sice pavouky zabije,ale byla by to věčná škoda.

JABRAKA

al bunda*
To máš tak, kdo trpí arachnofóbií, nebude uvažovat tímto způsobem, ale bude je chtít zničit.
A tvoje argumenty - jsou rozumné a před časem bych psal stejně - nevezme.
Hezký den.
karkosova*
hodnocení

Teď to vypadá, že asi neuklízím, ale dostala jsem chalupu po rodičích a ti moc do sklepa nechodili. Je to klenutý kamenný sklep a když tam jsi tak si připadáš jak v hororovém filmu. Určitě tam půjdu, ale nejdřív si tam pořídím pořádné světlo, abych tam lépe viděla.
No to je super, to bych chtěl moc vidět *palec* Velcí pavouci v tmavém vlhkém sklepě, to musí být paráda. Můžu se zastavit

kate*
hodnocení

2x
Tak pavouci jsou asi v každém sklepě a také mi to leze tak trochu na nervy. Sice mi neubližují, ale bojím se jich jak čert kříže. Takže bych zkusila postřik na lezoucí hnyz a stříknout do všech skulinek, kde by se mohli schovávat. Ale ty potvory se tam stejně časem nastěhujou.
al bunda*
Veř, že TIHLE pavouci jsou naprosto neškodní. To už bych se spíš obával Spidera.

mrburns*
hodnocení

2x

ja souhlasim s tim pavouky nezabujet je to opravdu silena skoda a myslim ze si na casem zvyknes a prestanou ti vadit je to jenom otazka casu

hodnocení

2x

Kdyz tam nikdo nechce, tak tam nikdo nic neukradne.

Pavouky bych nechal zit.

karkosova*
hodnocení

Tak jsem přijele z chalupy, do sklepa jsem nešla, ale jednoho úžasně hnusně velkého zabila v obýváku. Ten zatím utíkal před vysavačem. Ale dnes doutíííííkal kamarád. Mohla jsem ho poslat Spidrovi když je má tak rád. Škoda, že je nejde na něco nalákat a pak zničit.
Chudák pavouček. Mohla jste ho chytnout do ruky a dát někam ven. Nic vám neudělal.
jabraka*

To Karkosova:

Ty miluješ mouchy a komáry?Ten pavouk jich za léto spořáda až 2 kg.

JABRAKA

karkosova*
hodnocení

tak at jsi jdou bydlet ven a né do mojeho sklepa. Venku bych pavoukovi nikdy neublížila, ale ve vnitř v domě má smůlu.
Naprosto s Tebou soucítím. Pro chození do sklepa mám v domě vybrané lidi. Opravdu je nemusím, jen při pomyšlení na ty potvory se mi ježí chlupy i na místech, kde obvykle ne.
Mám pocit, že i Spidera bych ubila minimálně novinama a je jedno, zda by byl venku nebo uvnitř. :D
Příjemný den.
St.
karkosova*
hodnocení

No toho co jsem zabila včera měl 7cm, byl černý jako uhel a tu nadusanou prdel no fuj. Štítila jsem se ho aji zabít. HUMUS. IVANA
Zabíjím v nejnutnějším případě, v ostatním zdrhám a celý den mám debilní pocit, že po mě něco leze. HUMUS - dobře vystižené slovo.
St.

hodnocení

0x

Nezabíjejte pavouky, nebojte se jich, jsou sice nepříjemní, ale užiteční. V mém domě se jim moc nedaří, ačkoliv zde také nějaké máme. Protože nemáme klasický sklep, ale podzemní místnosti jsou vymalovány stejně jako celý dům, jsou z dálky viditelní. Nevadí nám... Mrkněte se na toto: ceskatelevize.cz/...

Váha pavouků v našich domácnostech je obvykle vyjadřována v desítkách miligramů a jejich spotřeba hmyzu tomu odpovídá...

No hezký, ale stejně mě to nepřesvědčilo. U mě jsou to prostě potvory. *smich*
St.

No, ono jich je na světě tolik, že se vám je stejně podaří těžko vyhubit jen ve svém nejbližším okolí. Naučte se s nimi prostě žít... stejně vám nic jiného nezbyde. ;)
Tys zřejmě milovník této havěti.
Že nezbyde? By ses divil *smich*
St.
Milovník pavouků nejsem, pokud nemusím, nedotýkám se jich, ale pochopil jsem, že ač jsou to tvoři většinou malí, budou mít u nás doma vždy jakousi početní převahu... :)
No právě, Ty jsi tam doma. *bum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]