Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímám se o výrobu sušených psích pochoutek a bohužel sem do teď nezjistil žádném informace ohledně výroby, jakým způsobem se suší, jak dlouho atd. Budu vděčný za každou informaci. Mockrát děkuji
Pokud na to nemáte zvláštní prostory, protože je z toho šílený smrad, stálého a levného dodavatele základní suroviny, tak je to nesmysl. Navíc, jestliže to někomu prodáte a psovi se udělá blbě, pěkně to odskáčete. Jednou mi štěně sežralo kousek buvolí kůže, která mu v bříšku nabobtnala a s vetem jsme ji pracně dostávali ven. Dentální tyčinka, prý na čištění zubů, štěně si ji křupkalo a žužlalo s velikou chutí a zaprasilo mi koberec tak, že byl na vyhození. Kdybych výrobce našla, šla bych mu dát do budky.
Zažila jsem jako pamlsky nakrájený salám, na kostky nakrájený a na suché pánvi opečený chleba, piškoty. S pamlsky buďte raději opatrnější. Pochvala a pohlazení je víc, jak pytel pamlsků.
Zrovna sušené uši jsou hodně rizikové a i výrobky koupené od prověřených výrobců se někdy "nepovedou" a jsou kontaminovány bakteriemi. Jeden z mojích psů skončil po sušeném oušku u veterináře na infuzích.
Je tomu už hodně let zpět co tady u nás začínal jeden výrobce psího krmiva a pamlsků (stále vyrábí). Sušil ouška, střívka a další dobroty v jakémsi přístřešku na větru a slunci. Smradu jak v hradu, hmyz, no děs běs.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.