Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výroba sušených pochoutek pro psa

Od: konicekpetr* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, zajímám se o výrobu sušených psích pochoutek a bohužel sem do teď nezjistil žádném informace ohledně výroby, jakým způsobem se suší, jak dlouho atd. Budu vděčný za každou informaci. Mockrát děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud na to nemáte zvláštní prostory, protože je z toho šílený smrad, stálého a levného dodavatele základní suroviny, tak je to nesmysl. Navíc, jestliže to někomu prodáte a psovi se udělá blbě, pěkně to odskáčete. *hej* Jednou mi štěně sežralo kousek buvolí kůže, která mu v bříšku nabobtnala a s vetem jsme ji pracně dostávali ven. Dentální tyčinka, prý na čištění zubů, štěně si ji křupkalo a žužlalo s velikou chutí a zaprasilo mi koberec tak, že byl na vyhození. Kdybych výrobce našla, šla bych mu dát do budky. *cert* Zažila jsem jako pamlsky nakrájený salám, na kostky nakrájený a na suché pánvi opečený chleba, piškoty. S pamlsky buďte raději opatrnější. Pochvala a pohlazení je víc, jak pytel pamlsků.

emilka12*

J myslím taky že pohlazení je víc jak pamlsek.Když si chci u psa šplhnout tak mu dám lidské jídlo ale jen takové které je podobné psímu.Třeba rizoto,nedělám ho pálívé.Včera jsem psovi přidala hovězí polévku,Nebo zapíkané nudle atd,

konicekpetr*
hodnocení

Děkuji za názor, ale neznáte náhodou podrobnější postup výroby? Někdo?

xixi*
hodnocení

0x

Zrovna sušené uši jsou hodně rizikové a i výrobky koupené od prověřených výrobců se někdy "nepovedou" a jsou kontaminovány bakteriemi. Jeden z mojích psů skončil po sušeném oušku u veterináře na infuzích.

Je tomu už hodně let zpět co tady u nás začínal jeden výrobce psího krmiva a pamlsků (stále vyrábí). Sušil ouška, střívka a další dobroty v jakémsi přístřešku na větru a slunci. Smradu jak v hradu, hmyz, no děs běs.

konicekpetr*
hodnocení

A zná někdo zvás vyrobní postup na tyto názory jsem se neptal.

ukulele*

postup se jmenuje lyofilizace, je to sušení mrazem

doplněno 13.08.13 19:13:

teda jako civilizovaný postup, jinak to volné sušení na slunci je fakt děsný, a to znám jen z vyprávění a stačilo mi to...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]