Nejste přihlášen/a.
Miluji kocky, mame v rodinem dome dve a v garazi maji ve vratech diru, aby mohly chodit prez leto ven.
Problem, je ale sousedovic kocourek, ktery zjistil, ze maji holky misky se zradlem vzdy plne a tak si bezestrachu proleze dirou, sezere vsechno krmeni, a VSECHNO TAM POCURA aby dal najevo ze tam je jeho teritorium. Dokonce dojde znackovat i doobyvaku, kde jsem ho jiz nekolikrat pristihl a je to fakt neprijemne. Uz to zaslo tak daleko, ze zacal nase kocky terorizovat napadat ted ma jedna kus ucha ukousnuty a ony se pak boji jit domu. Kdyz by se prisel nabastit, jeste mu dam kapsicku ale to znackovani a ted v posledni dobe i terorizovani nasich kocek nemuzu toletovat.
Takze otazka: Jak zahnat kocoura...?
Jen dodam, ze vim, ze jsou vratka ktera pusti jen "domaci kocky" ale ta cena je vysoka a provedeni jak jsem se dival neni nic moc... Rad bych zvolil nejakou jinou cestu.
Poradi nekdo jak kocourovi vysvetlit, ze tady ne? Ze tady je to je moje a nasich kocek?
Mam ho polejt vodou nebo co poradite! Predem upozornuji ze rozhodne odmitam nejaka nasilna reseni, je to zviratko a tak mu nechci ublizovat, jen vysvetlit ze tady neeee.
Diky.
Sousedovic kocour je mačo plný mužských hormonů. Je to šéf, který musí, ať sám chce nebo ne, stále upenňovat své pozice na územích i na obyvatelích, pokud bude živ. :D Já si myslím, že neodpudíte vůbec nijak. Naučí se dávat pozor a odhalí všechny nástrahy a vaši přítomnost. Jen snad, že se domluvíte se sousedem, objednáte u veterináře na kastraci, zrealizujete a o náklady se podělíte. Pak by se snad mohl zklidnit. Snad. Má své chování pevně zafixované v hlavě. Je mi líto vašich kočiček. Máte je vykastrované, že?!
:D souseda na kastraci
No ja vim, ze to nebude jednoduche, jde hlavne o to aby nelezl do baraku
Napad objednat souseda na kastraci se mi zamlouva ale asi by nesouhlasil a aby trpel za prohresky sveho kocoura tak moc...
Chtel bych mu do hlavy nejak zafixovat, ze do tohohle baraku se neleze, ze tam to neni dobry...
Na noc kocky jdou domu a ven nechodi, mohu oddelit garaz od zbytku domu a pripravit tam vzdy treba u vlezu dovnitr nejake prekvapko. Neco aby se lekl a utekl, nebo tak neco. Automatickou hadici s vodou co vystikne do te vchodove dirky kdyz se tam objevi, nebo co ja vim, napadaji mne kdejaky kraviny, ale tesim se na napady zdejsi.
Diky!
doplněno 11.08.13 07:34:Jo a mate pravdu, koceny jsou samozrejme vykastrovane...
chudinky kočenky... souhlasím s babkazov, že kastrace je asi jediné řešení - můžete kocoura polejvat vodou apod. jak chcete, hormony jsou silnější... - ale domluvu se sousedem zkuste, vysvětlete mu, že to i pro něj bude mít řadu výhod - kocour se nebude toulat, rvát, nebude značkovat, bude se víc mazlit a držet doma... držím palce
Jestli neprestane znackovat, ze je tady jeho, tak ho chytnu a celyho ho pocuram, aby vedel, ci to tady je. Na takovou znacku by asi nezapomel :D
Petře, to je úplně nejlepší nápad. To jediné by mohlo zafungovat Napište, jak jste pořídil.
Jak by to tež dopadlo, kdybyste počural místa před vstupem do domu, před prahem? Zkuste a napište!
Zajímavý nápad, jen by mu pak chtělo zabránit přístupu k vašim peřinám
V této souvislosti mne napadla ještě jiná myšlenka (je o tom i vtip s medvědem a zajícem), ale raději to snad ani nebudu rozvádět...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.