Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Váha maltézáčka

Od: repe odpovědí: 2 změna:

Kolik bude asi vážit maltézáček v roce, když ve 4 měsících váží 2,70 kg? Kolik tak může za těch 8 měsíců ještě přibrat? Myslíte, že bude mít v roce 3 kg nebo více?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To vám nikdo přesně nepoví. Já, když zavřu jedno oko a zamyslím se, tak mi to vychází +- 4 kg. Buďte ráda, protože bude zdravý. Ti moc malincí mívají problémy s klouby, uzlování střívek, padoucnici, ledviny. *hej*

bonie*
hodnocení

0x

já si myslím, že bude mít víc jak ty 4 kila ...

Všichni mí psi měli kolem 4.tého měsíce cca 30 - 40% dospělé váhy

mám psa, co má problém s nohou a už jako malému štěněti veterinář nařídil, že musím jen špičkové granule, vypočítat dávku, tu rozdělit do denních porcí a nedávat vůbec nic navíc. Když dám pamlsek, odpočítat od krmné dávky. Aby prý čuba nepřibrala moc a neoddělala si v dospělosti páteř. Já do té doby měla jen velká plemena, tohle je první york, vždy jsem byla zvyklá, dát tak do deseti měsíců, tolik aby štěně bylo spokojené, najednou jsem nemohla. Odměnou mi je psík nad kterým se každý rozplývá - jééééé vy máte miniyorka...Ne, nemám, můj pes má standartní váhu i výšku a rozhodně není žádné minicosi,jen byl odmala krmený opravdu na gramy... ze strachu abych jí nezničila páteř.

V okolí je sourozenec mé čuby, má o kilo a půl víc... i rodiče jsou menší

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]