Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjčení přepravky

Od: spitecze odpovědí: 12 změna:

dobrý den vím že to tady asi nepatří ale neměl by někdo na půjčení přepravku jen na pár hodin potřebujeme kočičku převézt z ůtulku domů jsme z Ostravy-Hrabůvky.Děkuji Moc.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Přepravku budete potřebovat po celý život kočičky. Nakoukněte do zastaváren a bazaru. Mají je tam všude za fajn cenu. Některá má snímací boudičku, takže se může použít jako záchůdek. ;) Vlasní zkušenost

spitecze
hodnocení

Děkuji za radu :)

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zavolejte si do toho útulku a třeba Vám tu přepravku půjčí (pokud ji tam mají). Zdravím!

doplněno 31.07.13 16:37:

Nemáte zač. Možná by se dala koupit přepravka i starší (na inzerát).

pb®

Přesně tak, určitě budou mít nějakou na zapůjčení. I tak by jí ale koupila, nová stojí necelých 300Kč a určitě někdy budete muset jet na veterinu.

spitecze
hodnocení

Děkuji Za odpovědi

wanesa*
hodnocení

1x

Kupte si svou,novou,stejně jí budete potřebovat vždy na očkování k veterináři a kdyby nedej bůh kočka marodila a museli jste s ní na veterinu,tak tu přepravku stejně budete potřebovat.Dneska už nejsou tak drahé a kupuje to na cca minimálně 10let.Já mám velikou přepravku a ještě přepravní tašku na kolečkách,mám dvě kočky a kdybych je potřebovala odvézt najednou,ta se mi do jedné přepravky nevejdou.

repkin*
hodnocení

0x

Zkuste útulek, nám bylo řečeno ve zverimexu, že by nám jí půjčili (ale to už jsme měli kočku doma)

kejki
hodnocení

0x

Některé útulky používají pytlík na kočku, menší a klidnější se v tom dá přepravit. Osobně používám dva drátěné šuplíky svázané proti sobě, něco dolů na dno. Utratím moc za kočičí jídlo a doktory, na přepravku nezbývá ;)

kejki, kolik jste dal za to pletivo na šuplíky? V bazarech za ty prachy luxus přepravka, která není takhle průhledná a kočce dává pocit bezpečí a jistoty. Svět okolo není tak stresující tak, jako v kleci. ;)

kejki

Šuplíky jsou ze staré kuchyňské linky. Čili pořízení 0,- A zakrytí mělo většinou za následek hromadu stížností, takže nezakrývám.

hodnocení

0x

Jednu na pujceni bych snad nasel.
Ale pocitam ze doprava bude drazssi nez koupena.

spitecze
hodnocení

tak už nepotřebujeme pujčit koupíme si novou to je lepší podle komentářů tady ;)
Děkuji za rady

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]