Nejste přihlášen/a.
dobrý den vím že to tady asi nepatří ale neměl by někdo na půjčení přepravku jen na pár hodin potřebujeme kočičku převézt z ůtulku domů jsme z Ostravy-Hrabůvky.Děkuji Moc.
Dobrý den, zavolejte si do toho útulku a třeba Vám tu přepravku půjčí (pokud ji tam mají). Zdravím!
doplněno 31.07.13 16:37:Nemáte zač. Možná by se dala koupit přepravka i starší (na inzerát).
Přesně tak, určitě budou mít nějakou na zapůjčení. I tak by jí ale koupila, nová stojí necelých 300Kč a určitě někdy budete muset jet na veterinu.
Kupte si svou,novou,stejně jí budete potřebovat vždy na očkování k veterináři a kdyby nedej bůh kočka marodila a museli jste s ní na veterinu,tak tu přepravku stejně budete potřebovat.Dneska už nejsou tak drahé a kupuje to na cca minimálně 10let.Já mám velikou přepravku a ještě přepravní tašku na kolečkách,mám dvě kočky a kdybych je potřebovala odvézt najednou,ta se mi do jedné přepravky nevejdou.
Některé útulky používají pytlík na kočku, menší a klidnější se v tom dá přepravit. Osobně používám dva drátěné šuplíky svázané proti sobě, něco dolů na dno. Utratím moc za kočičí jídlo a doktory, na přepravku nezbývá
kejki, kolik jste dal za to pletivo na šuplíky? V bazarech za ty prachy luxus přepravka, která není takhle průhledná a kočce dává pocit bezpečí a jistoty. Svět okolo není tak stresující tak, jako v kleci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.