Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můj pes nechce jíst!

Od: risisisi* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám doma 5 měsíčního pejska a ten mi nechce žrát granulky. Nevím čím to je, dříve když slyšel sebemenší cinknutí misky běžel do kuchyně a skákal radostí kdy bude jídlo, ale teď cinkne miska a nic. Zavolám ho tedy, ale on se jen letmo podívá na misku a většinou odejde. Dostává jídlo ráno a večer, ale teď mu někdy dáváme i odpoledne protože někdy nejí i 1 den! Nevím jestli je to tím, že jsme minulý týden byli na dovolené a on byl u babičky. Měl tam kotě s kterým si hrál (jestli se mu nestýská), poslední den jim ale došli granulky a on měl JEDEN den jiné. Horkem to být nemohlo- máme klimatyzovaný byt. Bojím se, jestli není nemocný, nebo jestli to nesouvisí s kílou kterou má. Předem děkuji za odpověď.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

haninka*
hodnocení

2x

Tak mu uvař. Já jsme svým psům musela do roku věku taky vařit. Kup mu kuře ve slevě cca 50 Kč, mraženou zeleninu cca 13 Kč a rýži cca 13 Kč. Kuře ober a všechno smíchej. Uvidíš jak mu bude chutnat a máš jídlo na 4 dny. Tedy jestli to není bernardýn. A alespoň víš co pejsek jí, já granulím moc nevěřím. Nebo když se mi nechce moc vařit tak jim koupím konzervy GRAND (98%masa) a dám jim to půl na půl s rýží nebo těstovinami. Toje bez práce.

cobrak*
hodnocení

0x

Zkusil bych něco jiného něž granulky, dejte mu maso nebo něco jiného.

aaaaaa*
hodnocení

0x

každý z těch příznaků to může ovlivnit, který je ten pravý nebo všechny nebo ještě něco dalšího je těžké takhle dálkově určit. Náš s námi taky "nemluvil" po návratu z dovolené když byl jinde. Zvířata jsou moudřejší než lidi a když jim je špatně tak nejedí. Náš den před smrtí ani uzené z dlaně, tím tedy rozhodně nechci strašit.

jh11
hodnocení

0x

Zkuste jiné granule a veterináře

hodnocení

0x

Jak velký pejsek to je? Jaká rasa? Kdy jste odčervovali? Když sbíráte bobky, kouknete na ně alespoň zběžně?;) S kýlou udělejte co nejrychleji pořádek!

risisisi*
hodnocení

Pejsek je plemene Kavalír King Charles Španěl.

emilka12*

Když nechce pes žrát granule tak mu do nich přimíchám trochu masa z konzervy.

siim*
hodnocení

0x

Nevím jestli pomůžu ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že se mi totéž stalo s kočkou. Poptejte se zda u babičky nemohl třeba nazahradě nebo venku sníst něco otráveného. Zezačátku to skoro ani nepoznáte, jen je unavený malátný a nechce si hrát. Je to bohužel nevyléčitelné jed vyžere vnitřosti a je nutno utratit jinak umírá v šílených bolestech. Já doufám, že tohle nebude váš případ, ale raději byýt vámi bych zašla na veterinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]