Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám doma 5 měsíčního pejska a ten mi nechce žrát granulky. Nevím čím to je, dříve když slyšel sebemenší cinknutí misky běžel do kuchyně a skákal radostí kdy bude jídlo, ale teď cinkne miska a nic. Zavolám ho tedy, ale on se jen letmo podívá na misku a většinou odejde. Dostává jídlo ráno a večer, ale teď mu někdy dáváme i odpoledne protože někdy nejí i 1 den! Nevím jestli je to tím, že jsme minulý týden byli na dovolené a on byl u babičky. Měl tam kotě s kterým si hrál (jestli se mu nestýská), poslední den jim ale došli granulky a on měl JEDEN den jiné. Horkem to být nemohlo- máme klimatyzovaný byt. Bojím se, jestli není nemocný, nebo jestli to nesouvisí s kílou kterou má. Předem děkuji za odpověď.
Tak mu uvař. Já jsme svým psům musela do roku věku taky vařit. Kup mu kuře ve slevě cca 50 Kč, mraženou zeleninu cca 13 Kč a rýži cca 13 Kč. Kuře ober a všechno smíchej. Uvidíš jak mu bude chutnat a máš jídlo na 4 dny. Tedy jestli to není bernardýn. A alespoň víš co pejsek jí, já granulím moc nevěřím. Nebo když se mi nechce moc vařit tak jim koupím konzervy GRAND (98%masa) a dám jim to půl na půl s rýží nebo těstovinami. Toje bez práce.
každý z těch příznaků to může ovlivnit, který je ten pravý nebo všechny nebo ještě něco dalšího je těžké takhle dálkově určit. Náš s námi taky "nemluvil" po návratu z dovolené když byl jinde. Zvířata jsou moudřejší než lidi a když jim je špatně tak nejedí. Náš den před smrtí ani uzené z dlaně, tím tedy rozhodně nechci strašit.
Nevím jestli pomůžu ale z vlastní zkušenosti můžu říct, že se mi totéž stalo s kočkou. Poptejte se zda u babičky nemohl třeba nazahradě nebo venku sníst něco otráveného. Zezačátku to skoro ani nepoznáte, jen je unavený malátný a nechce si hrát. Je to bohužel nevyléčitelné jed vyžere vnitřosti a je nutno utratit jinak umírá v šílených bolestech. Já doufám, že tohle nebude váš případ, ale raději byýt vámi bych zašla na veterinu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.