Dobrý den, prosím o radu. Našla jsem krásnou, asi desetiměsíční kočičku. Bohužel s námi nemůže bydlet v bytě. Již jsem rozvěsila inzeráty a poslala emaily, zatím se nikdo konkrétní nenašel. Já musím v neděli odjet na chalupu, a tak se chci zeptat, jestli ji můžu vzít s sebou, i když není kastrovaná a je očkovaná jen jednou. Chci tam pro ni někoho najít, sousedka by si ji vzala, ale nevím, jestli to pro kočičku je bezpečné. Nechci ji dávat do útulku a dělá mi to velké starosti. děkuji za rady Anna
Klidne bych ji vzal, kockam se na chalupach vzdycky libilo vic nez v bytech.
anna*
Myslíte? přijde mi taková průzkumnice...asi byla chvíli "na ulici", než jsem ji našla, já se jen bojím kvůli tomu, že nevím,jestli je sterilizovaná a taky je očkovaná jen to základní očkování.. ale děkuji za radu, stejně mi asi nic jiného nezbyde...Anna
Utopit?! Jednou jsem to viděla a dodneška mám tu hrůzu před očima. To bych je radši rozdala, zájemce by se určitě našel.
Ale zpět - pokud je číča malá, zhruba desetiměsíční, jak píšete, kastrovaná určitě nebude. Já bych se spíš bála, že se mi na chalupě někam zatoulá. Ale pokud by si ji tam někdo vzal, se kterým by byla neustále v kontaktu, bude se jí to určitě líbit a bude se držet u ´ˇsvéhoˇˇ obydlí. Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.