Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špinavá klec od krecka - jak vycistit?

Od: anetka123* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, doma chovám křečka syrského a ten nám vždy "čůral" v kleci do rohů. Ted bohužel ta moč v těch rozích zaschla a nejde to opravdu ničím vyčistit*bzum* Nevíte co s tím? Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michaltopic*
hodnocení

1x

Jj nechat odmočit. Nalij do akvária trochu vlažné vody a ono to pak půjde, například špachtlí.

krkovicka*
hodnocení

0x
Vždy to nechám odmočit Jarem a pak vydrbu.Případně seškrábu nožem zvlášť ten roh.

pb®
hodnocení

0x

Umyjte to octem.

michaltopic*

Octem myju akvárium od vodního kamene, to je nejlepší. Na zaschlou moč a trávu musí stačit voda ...

hahanaj*
hodnocení

0x

Měli jsme morče tak to znám, klec jsme mu museli čistit denně ,jinak by do ní nešel - také čural v jednom rohu - dávali jsme mu tam víc sena - a vždy jsme to vydrbali v prádelně ve vaně drátěnkou na to vyhraženou . Občas jsme umyli celou klec savem, ale to se mu nelíbilo - dokud si to zase nepočůral - má rád ,když cítí svůj pach.

susenka*
hodnocení

0x

Ano octem nebo kyselinou citronovou, nechat 30 min odmočit poté vydrhnout a dno bude pak vypadat jako nové.

anetka123*
hodnocení

Děkuji za vaše tipy! Zkusím ten ocet ;) Kyselinou citronovou jsem to už myla, ale nenechala jsem to odmočit*smich* Jenže ani tím Jarem to nešlo*nevi*

hodnocení

0x

savem a pak octem a teplou vodou.

anetka123*
hodnocení

A je to jedno jaké je to Savo? Myslím druh, např. Savo do koupelny atd. *hi*

susenka*

Já bych použila Savo univerzal? ten co je i na dětské hračky..

joudic*
hodnocení

0x

:D kdyz jsem byl mlady tak jsem jim takle delal kakatka ze 40-50 novoduru s kolinkem a zatkou, teda puvodne to mel byt domecek, a oni tam chodili srat, asi vedeli, ze ty trubky jsou pro ten ucel delane :) no a ty jdou paradne vymyt :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]