Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes nežere

Od: verusa* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,máme doma 7 měsíčního pejska který nám nežere a ja straště hubená nevíme co máme dělat skoušeli jsme vše ale nic nezabralo *nevi*prosím o radu Děkuji předem.:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

1x

..."co máme dělat skoušeli jsme vše ale nic nezabralo"...

Podle mých představ takto dotaz formuluje ne příliš inteligentní dítě mladé tak 7 let... *bzum*

Napiš co jste zkoušeli, je to za psa, v jakém prostředí jej chováte, jak se projevoval dříve (před ´nechutenstvím), co se změnilo, čím jej krmíte...

A nebo víš co? - nepiš nic, popadni psa a dojdi s ním na veterinu.

doplněno 22.07.13 15:10:

Jelinekmartin: Zrejmě jsi jasnozřivý - já z otázky nejsem sto pochopit ani to, jestli toho psa zkoušeli nakrmit a čím. *smich*

Ptám se jako mowla: Co jste zkoušeli, čím jste krmili? Kontrolovali jste hovínko? Je čisté? Bez škrkavek? Bez průjmu? Pejsek polehává nebo si hraje? Jaká je to rasa, jak velký je to pejsek? Jak dlouho je u vás? Kdy jste naposledy byli u veta? Viděl ho vůbec někdy veterinář? *hej* Na vaši otázku budeme moci správně odpovědět, budeme-li znát odpověď na tyto otázky. nevíme, jak dlouho ho máte, odkud ho máte, jaká je to rasa. Toto jsou nesmírně důležité otázky a odpovědi na ně. Napište prosím, odpovědi na všechno.

verusa*
hodnocení

Máme ho o 2 měsíců .Rasa havanský psík. A večer ještě zvrací.

verusa*
hodnocení

Pejsek je aktivní běhá a tak ale jinak spí furt.

borax*

Co vám řekl veterinář?

hahanaj*
hodnocení

1x

ono v tom vedru ,kdo by se cpal...ale pokud to trvá delší dobu navštivte veta

jelinekmartin*
hodnocení

0x

Mě ta otázka přijde formulovaná normálně, nevim proč s tím někteří mají probém...

No...Verčo vem psika a zajděte s ním ke zvěrolékaři to je asi nejjistější

:)

emilka12*

A máte ho odčerveného?Pes také zvrací z hladu,takové žluté hleny.Proto nesmí být hladný.Já rexíka krmím suchym ,vždycky to nechce radši bude hlady.Tak když chci aby se nažral tak mu tam přidám maso z konzervy nebo masovy vývar nebo trochu kefíru nebo trochu ramy, nebo výpeku z kuřete.Ale jen minimálně aby mu to lepší vonělo a on to slupne jak malinu.:)*vtip*

doplněno 22.07.13 20:25:

Taky se mě zdá otázka dostačující.

doplněno 22.07.13 20:28:

A není třeba někoho urážet.*sok*

doplněno 22.07.13 22:01:

Ještě mě napadlo,Na podporu chuti podávat pangamin,jsou to kvasnicové přípravky,já ho Rexíkovi dávám za odměnu ale jen určitou dávku.Dostane se koupit v lékárně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]